Startsida

VattenFRI.se - Miljövänlig fordonstvätt direkt på gatan.

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 2
Mitt namn är Niclas Wilhelmsson och jag vill bara välkomna dig till VattenFRI.se

Vi erbjuder en serie produkter för miljövänlig och vattensparande fordonstvätt utan vatten!
Genom att tvätta ditt fordon med någon av våra produkter så sparar du upp till ett helt badkar med rent dricksvatten vid varje tvätt.
Detta samtidigt som det nu larmas i media om att vattenbristen är påtaglig på flera ställen i landet. Genom att tvätta med vårt produktsortiment bidrar du till mindre vattenförbrukning, mindre miljöbelastning (det är på flera orter inte tillåtet att tvätta bilen ute på gatan), samtidigt som du sparar pengar och tid!

Vi söker nu efter fler återförsäljare runt om i landet då efterfrågan på våra produkter ständigt ökar. Vill du addera ett färdigt koncept i din säljportfölj, vill du starta en ny karriär eller kanske bara utöka ditt produktsortiment med våra produkter? Tveka inte att kontakta oss.
Vi erbjuder en av marknadens bästa marginaler och detta samtidigt som priset till kund är väldigt lågt. Kort sagt . En bra produktserie som ligger helt rätt i tiden, som hjälper människor att spara pengar på sin fordonstvätt samtidigt som man gör något för miljön och sparar tid.

Läs mer på vår Facebook: www.facebook.com/vattenfri
Niclas,

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.