Entreprenör inom online marknadsföring

21
Hej, jag tänkte komma igång och vara mer aktiv på forumet och tänkte därför passa på att berätta lite om mig och min resa jag har gjort.

Jag har alltid tyckt det varit kul och spännande att sätta upp webbplatser och utveckla olika projekt. När jag var runt 17 så började jag spåra in på affiliate och webbutveckling, för ca 6 år sedan, vilket satte grunden för det liv jag lever idag.

Min verksamhet sysslar med att skapa jämföresetjänster för olika marknader, bland annat lån, sparkonton, bredband m.m. Har en kraftig passion för det jag sysslar med och strävar alltid mot konstant utveckling för att nå nya höjder. Brinner för projektledning, marknadsföring, seo och affiliate.

Bosatt på Malta sedan 3 år tillbaks men reser just nu runt i världen och jobbar på olika platser medan jag samtidigt försöker fokusera på att fortsätta bygga upp starka varumärken.

Inspireras av många entreprenörer där ute, älskar att läsa om andra framgångar och utbyter gärna ord med andra entreprenörer.
Försöker komma igång och blogga lite smått, dela min resa och förhoppningvis hjälp andra på samma väg. Engelska på JohannesLarsson.com och Jontz.se på svenska.
Internetentreprenör - Bloggar på JohannesLarsson.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.