Söker samarbetspartner inom Kost och Hälsa

1
Hej!
Är ny i detta nätverk och tackar för deltagandet. Så mycket spännande det finns att hitta på siten.

Jag heter Susanne Barkvik och driver Digitalhälsan som är en del av mitt bolag Flexénita AB. Jag har mitt kontor i Brottby, Vallentuna utanför Stockholm.
Jag söker återförsäljare till detta roliga, fria och lönande jobb på fritid, deltid eller heltid med dessa unika produkter inom Hälsa, Hudvård, Träning och Viktminskning.

Jag samarbetar sedan många år med det tyska företaget PM International som har 23 år på marknaden. och är ett familjeföretag. Produktmärkena vi jobbar med är BeautyLine och FitLine.
Vårt Svenska huvudkontor finns i Ängelholm där kundtjänst finns och sköter all administration och där alla produkter packas och levereras ut till kund. Det jag/vi gör är att rekommendera och sälja in produkter. Inge t eget lager behövs. Det bästa av allt är att du själv får hälsa på köpet från ut och insidan.

Kanske börjar din egen karriär hos oss och tillsammans med mig?
Bygg upp din egen framgångsrika business. med detta färdiga affärskoncept som går alldeles utmärkt att kombinera med det du är professionell i idag. Driver du verksamhet inom området är detta ett fantastiskt komplement som gör att du kan öka din omsättning väldigt snabbt och inte behöva lägga ner så mycket tid på att byta tid mot pengar.

Det spelar ingen roll var i Sverige du finns och bor du utomlands fungerar det utmärkt också. Dina kunder och nätverk kan du ha över hela världen eftersom PM International finns i 40 länder.

Jag och mitt team jobbar över internet en hel del, vi har Skypemöten, webinarer mm men förstås så är det väldigt trevligt när vi träffas fysiskt också. Har du jobbat ett tag ingår en hel del betalda resor ut i världen i arbetet också 🙂

Detta är ett otroligt roligt och glädjande arbete. Att hjälpa andra människor till bättre hälsa är en gåva. Jag rekommenderar det varmt! Och Du! jag och mitt team kommer att stötta och dela med oss av allt vi kan till Dig!

Välkommen och så hoppas jag att du hör av dig!

mvh
Susanne
Läs gärna mer på min webbsida Digitalhälsan eller slå mig en signal på mobilen 0705349017 så berättar jag mer. http://digitalhalsan.se/jobba-med-digitalhalsan/#sthash.49OQYHWK.dpuf
Susanne Barkvik
3
Hej! Mycket intressant koncept tycker jag. Själv jobbar jag just med försäljning utav andras produkter. Jag sitter och funderar på hur jag hade gjort för att nå ut till rätt målgrupp. Jag vet att det låter enkelt men det jag har testat på hittills rekommenderar jag facebook annonser. Dem är relativt billiga och du når ut till många personer. Det är iaf där jag har fått in mina kunder än så länge. Men även kanske hitta ett samarbete med ett gym eller liknande. Lycka till med att hitta rätt person.
Vi hjälper föreningar att tjäna stora pengar http://foreningsakuten.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.