Doers Magazine – Läs om doers – idéer, företag och livsstilar!

15
5
Hej!

Vi har nyligen startat upp Doers Magazine som jag gärna vill berätta om. Där publiceras ganska långa intervjuer med personer som har gjort verklighet av sina idéer. Syftet är att uppmuntra till entreprenörskap och härliga livsstilar! Var fjärde-femte dag ger vi ut en ny intervju och successivt bygger vi upp ett stort arkiv med historier om hur företag har startats inom en mängd olika kategorier.

Först och främst blir jag glad om det kan ge någon av er lite härlig läsning såklart! Ni får jättegärna gå in och följa oss!

Sedan tar jag gärna emot tips på personer som vi kan intervjua framöver. Kriterierna är i så fall att de har genomfört en spännande idé som de kan leva på, och att de verkar ha en härlig livsstil! Om någon har ett tips är det enklast att mejla via vårt kontaktformulär på hemsidan.

Slutligen vore det jättespännande att höra era tankar kring detta! Hur verkar det? Någon eventuell feedback? Svara i så fall gärna här eller mejla via hemsidan! 🙂

Tack!
http://doersmagazine.se/ – Läs om doers – idéer, företag och livsstilar!
367
28
Gratulerar! Fräsch, inspirerande, lovande...
Redaktuellt
2360
31
Det låter jättespännande. I mitt tidigare liv följde jag företag ofta från start och såg dem växa, jag gav dem goda råd och fick tillbaka att man handlade inredning av mig. Det var en hel del klädesföretag och när visningarna var klara kunde jag få köpa utställningskollektioner till mycket bra pris. Detta gillade mina barn då på 70-80 talet. En av dem blev riktigt stor och heter idag HM. Jag hoppas jag inte kommer bli lika svettig när jag läser era artiklar som jag blev när jag var med i uppfinnarföreningen för hjärnan gick igång på högvarv med uppfinningar och innovationer.. En var att bara ha en tidning med goda nyheter men det sprack på att det med dåtidens teknik men skulle mycket väl kunna göras idag om det inte redan finns
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
15
5
Tack för era svar! :) Vi spånar på olika sätt för att få spridning. Har ni några tankar kring vad vi skulle kunna göra?
http://doersmagazine.se/ – Läs om doers – idéer, företag och livsstilar!
8
1
Som jag tweetade häromdagen: bra jobb :) Gällande hur ni kan få spridning har vi skrivit en artikel om ett eget case study där vi fick in nästan 500 leads. Ni skulle kunna använda er av en liknande strategi! http://www.envisentreprenor.se/marknadsforing/case-study-442-nya-leads-340-facebook-fans-443kr-intjanade/ Ha det!
15
5
Dubbeltack Robert! :) Jätteintressant inlägg!
http://doersmagazine.se/ – Läs om doers – idéer, företag och livsstilar!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.