Twisted communication - Ny säljbyrå

1
Som rubriken lyder, Twisted Communication är en ny etablerad säljbyrå grundad på hållbarhet, etik och entreprenörskap. Vi är två drivna säljare med olika erfarenheter och roller direkt kopplade med säljyrket.

Vi har med våra två olika referensramar bildat bolaget Twisted communication Handelsbolag där vår verksamhet till största del kommer bestå av uppdrag riktade mot konsumenter över telefon.

Då vi har erfarenhet från roller som företagsledare och säljare kan vi med hög ambition ta på oss säljuppdrag, marknadsundersökningar samt uppdrag där fokus ligger på att nå er kund över telefon.

Vi förstår värdet i ett vara Ert ansikte utåt över telefon och förstår innebörden av en god säljetik och moral.
Då vår ambition är att knyta hållbara relationer med såväl uppdragsgivare, kunder och anställda ser vi vikten av att hålla en hög affärsambition och entreprenörskap.

Vi följer Swedmas allmänna och etiska regler samt är godkänd för F-skatt. Vi kommer samarbeta med det lokala näringslivet då vi ser strykan i erfarenheten samt värdet i att kunna ha en motpart i frågeställningar.

Företagets säte är i Piteå men vi ser den breda marknaden som vår målgrupp, primärt inom Sverige men kompetens finns inom de skandinaviska länderna samt Engelska.


Välkommen att kontakta oss på [email protected] (Tlf nr tillkommer inom kort)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.