Bokföring och redovisning till fast pris

1
JobQuest är ett snabbt växande tjänsteföretag med lång och bred branscherfarenhet. Vi erbjuder tjänster inom Bemanning, Rekrytering, Bokföring och Redovisning

Vi erbjuder prisvärda Bokförings- och Redovisningstjänster till företag i hela Stockholm och Södermanland med omnejd. Vi har lång erfarenhet av redovisning, bokföring, deklarationer, K10, löneadministration, outsourcing och erbjuder paketlösningar till fast pris. Naturligtvis offererar vi även uppdrag på löpande räkning, helt anpassat efter dina behov.

Vårt mål är att ge dig trygghet, kontroll, kvalitet och mer pengar i plånboken samtidigt som du frigör mycket tid från det administrativa arbetet, vilket gör att du kan lägga ännu mer fokus just din kärnverksamhet.

För oss är det en självklarhet att vi följer "god redovisningssed". Det innebär i praktiken att vi utför våra Bokförings- och Redovisningstjänster på ett sätt som är enkelt för andra att förstå och i enlighet med de normer som SRF har tagit fram. Normsystemet kallas för REKO.

Vi har mycket gott renommé avseende effektiviteten, kvaliteten och den goda servicen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla kompetens, kvalitet och kundvärde i vår affärsprocess, för att du som kund alltid ska få ett relevant och utvecklande beslutsunderlag.

Du hittar mer information och priser på http://www.jobquest.se/bokforing-redovisning
Vi hjälper dig med bemanning, rekrytering och redovisning: www.jobquest.se
822
29
Välkommen till forumet! :) [url=http://www.foretagande.se/om-foretagande-se/50764-8-satt-hur-du-far-ut-mer-av-foretagande-se/#51055]Här kan ni läsa mer om hur ni kan ha nytta av sajten och forumet[/url].
5
Welcome Jobquest. ?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.