Hej företagare Marknadsför er helt gratis hos www.technologi.se

12
4
Hej Alla detta är väldigt unikt erbjudande. Erbjudandet lyder ni kan marknnadsföra ert bolag helt gratis på vår hemsida www.technologi.se det finns ingen hake, vi vet hur svårt det är att marknadsföra sitt bolag och att det kostar massor av pengar så därför har vi valt att ta ut denna nya tjänsten technologi.se där vi marknadsför olika företag helt Gratis!

Ni kan gå in i vår hemsida och följa instruktioner för hur man lägger in en annons på nätet.
Vi tackar för att vi kunde skriva detta och hoppas att för ert företags skull att ni skall gilla detta erbjudandet.

Just nu har vi ett bolag vid Namn: Grandfix.se som marknadsför sig hos oss. ;)

Kom in till www.technologi.se och ta del av detta supererbjudande, Gratis Marknadsföring!!!
www.technologi.se
338
19
Du har postat flera gånger i andras trådar för att lyfta din produkt. Osäker om det är ok att kapa trådar för att marknadsföra sina egna produkter.. Men varför ska man ta sig tiden att lägga till sitt företag hos er? Gratis är trevligt men jobbet att göra det måste vara mödan värd. Har ni trafik till sidan?
12
4
Ja vi har riktigt bra trafik till sidan det som också är bra är att man kan lägga in erbjudanden på vår hemsida så kan kunderna även ta del av dessa via oss, så förutom marknadsföring fungerar vi även som ett rabbattkodssida och det är såklart att dem vill detta, varför gratis jo för att det finns ingen företag som gör detta och jag har varit eget och vet hur svårt det är att marknadsföra sig speciellt när man är ett litet bolag med ett begränsad kapital så därför är detta gratis och görs på min fritid. Hälsningar, Technologi.se
www.technologi.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.