Polisen som vågade ta steget

43
3
Jag vågade nyligen ta steget från en trygg anställning inom polisen och kasta mig ut i en spännande värld som entreprenör!

Under de senaste åren har jag hämtat inspiration från många av er här inne på forumet och av driftiga människor i min omgivning. Tack för detta! Utan er hade jag nog aldrig haft tillräckligt med energi för att starta upp mitt nya liv som egen företagare och entreprenör.

Sedan någon månad tillbaka driver jag bland annat ett bolag inom trygghet och säkerhet (www.trygghetinnovation.org) och föreläser om ett ämne som i dagens läge är oerhört aktuellt (www.radikalisering.se). Ta gärna en titt på dessa sidor och tveka inte att höra av er!

Tack för all inspiration ni ger mig under resan! Jag hoppas också att vi kan göra bra business med några av er framöver!
http://www.trygghetinnovation.org
806
29
Välkommen! :) Skoj att du fått hjälp och inspiration av medlemmarna i forumet. Hörde att du fått kontakt med [url=http://www.foretagande.se/31274/leopoold-huber/]Leopold[/url] här i forumet. Hoppas det leder till något. Du verkar ha många järn i elden så håll oss gärna uppdaterade på hur det går. Ett tips är att du kan lägga till dina länkar till dina sajter i forumprofilen. Det gör du uppe till höger "Ändra i profil". Då syns de under varje inlägg du gör i forumet.
Grundare av foretagande.se
43
3
Tack för tipset Patrik Nilsson! Det ska jag givetvis se till att fixa. ☺
http://www.trygghetinnovation.org

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.