På plats i Kina för att hjälpa dig med import härifrån

17
3
Hej!

Mitt namn är Leopold Huber och jag driver företaget Deliveringchina.se

Jag har tidigare sysslat med e-handel genom egen webb-butik och vet hur svårt det kan vara att få tag i en produkt som håller rätt pris och samtidigt följer svensk standard när det gäller kvalité och certifieringar.

Detta är anledningen till att jag själv flyttat tusentals mil för att hjälpa svenskar med att hitta det de vill importera från detta stora land.

Om du behöver hjälp med import, eller är intresserad av en ung svensks liv här borta så ta en titt på min blogg: www.deliveringchina.se

Tack för mig och ha ett fint 2015! 🙂

Leopold Huber
Deliveringchina.se
5
Hej Leopold, Tack för din fina blogg, till att börja med! Den kan vara till hjälp för många människor/företagare här i Sverige. Jag som driver Bygglovsfixarna i Sverige AB, har sedan ett tag tillbaka varit intresserat av att importera färdiga modul byggnader på ca 20-25 kvadratmeter. Jag har försökt att hitta leverantörer samt veta vilka kostnader det är ifråga om. Alltså undrar jag om du är insatt i sådana produkter? Eller har kännedom om några sådana företag där i China? (Jag har även kontaktat dig på din blogg) Tack på förhand!
[http://www.bygglovsfixarna.se] Teknikkonsultföretag inom byggbranschen som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll.
17
3
Hej Harzin! Tack för din fina kommentar, kul att du gillar bloggen! Jag har tyvärr ej jobbat med modul-byggnader tidigare men vet att flertalet tillverkas i provinsen Guangdong där jag arbetar. Tror tyvärr inte att jag kan hjälpa dig mer än att på plats kontrollera och verifiera bakgrund av eventuell leverantör du redan hittat när det gäller denna typ av vara. Hör av dig på [email protected] om detta skulle vara intressant. Ha det fint! Leopold Huber
5
Hej Leopold, Tack för svaret! Då vet jag det! Jag hör av mig vid behov. Ha det bäst! //Harzin
[http://www.bygglovsfixarna.se] Teknikkonsultföretag inom byggbranschen som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.