App till småföretagare, öka effektiviteten i ditt företag.

3
Hej, mitt namn är Carlo och driver ett litet företag. Jag har utvecklat en app som tror jag kommer att hjälpa många småföretagre.

Companion är en applikation som riktar sig till små och medelstora företag, ett verktyg för att få en tydlig överblick över företagsutvecklingen.
Med Companion kan man bl.a. alltid ha koll på omsättningen och moms samt snabbt jämföra olika tidsperioder med varandra för att hålla koll på företagets utveckling.


http://itunes.apple.com/se/app/companion-oka-effektiviteten/id541888099?mt=8

Besök gärna hemsidan!
companion-app.com
Companion companion-app.com
1
Hej! Min fråga till dig är vart du vände dig för att göra appen? Anlitade du ett företag eller gjorde du den helt själv? Om du anlitade företag; vad fick du betala? Mvh // Louise [email protected]
26
1
Fråga! Kopplas detta ihop mot bokföring eller faktura system på något sett eller måste man mata in alla uppgifter manuellt vid varje händelse? :)
Med vänlig hälsning Secton Detektivbyrå http://secton.se Specialister på spaning och utredningar som otrohet, familjeärenden och bakgrundskontroller.
3
Hej Louise, Jag anlitade ett företag som heter Peachlife. Kostnaden var cirka 75.000 plus moms. Skriv gärna om du har fler frågor. Bästa Hälsningar Carlo
Companion companion-app.com
3
Hej! I nuläget måste man mata in alla uppgifter manuellt men nästa steg skulle absolut kunna vara att göra det möjligt att koppla ihop det med fakturor osv. Skriv hemskt gärna om du har ytterligare frågor. Bästa Hälsningar Carlo
Companion companion-app.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.