SEO / Sökmotoroptimering 100:- per månad.

117
ERBJUDANDET GÄLLER INTE LÄNGRE

Hej! Jag har startat ett företag som fokuserar på sökmotoroptimering. Jag håller främst på att optimera min egen företagssida för just ordet "sökmotoroptimering" och ligger idag på sida 4 i google.se (www.seogruppen.com). Just detta sökordet har väldigt stor konkurrens och är väldigt svårt att optimera för, så jag är stolt över mitt resultat!

Jag skulle behöva referenser till företaget och är nu villig att erbjuda mina tjänster för 100:- i månaden per webbsida och med max 3 sökord. Detta tar jag normalt 750:- i månaden för.

Det jag erbjuder är en analys av webbsidan där jag kommer med tips på vad du själv kan göra för att förbättra din optimering, men även länkbyggnad för att stärka din sidas synbarhet i sökmotorerna.

Skicka gärna ett mail till [email protected] där du presenterar dig och din webbsida. Skriv gärna att du kommer från Företagande.se för att få det superbra priset!
3
Hej! Jag är intresserad av sökmotoroptimering, men är kräsen med länkbygget. Vad använder du för länkar i ditt länkbygge?
117
Hej Petter! Jag försöker hålla mig till länkar från webbsidor med högre PageRank så det blir mest att jag skriver artiklar och skickar till artikel register. Vissa artiklar går igenom manuella kontroller och vissa godkänns via script. Detta för att undvika spam-inlägg. Jag bygger även s.k. link wheels då man också skriver lite kortare artiklar och postar dessa på X antal olika web 2.0. sajter. Sen länkar man dessa sajterna till varanda i en cirkel (sajt 1 till sajt 2, sajt 2 till sajt 3 osv.) och samtliga länkar till din webbsida som du vill ha rankad. Kommentarer på bloggar kan också vara väldigt effektivt, givetvis givande kommentarer som får stanna kvar. Hoppas du fick lite svar på dina frågor?
3
Ok bra! Jag köper ett länkar av dig för 100.- per månad. Har redan pefekt On page optimering. 100% på sökmotorkonsults On page test, det bör duga :) Skickar mail om domänen till dig:) Petter
117
Så roligt! Grymt med 100% på on-page, har du styrt upp det själv? Byggt sidan själv? Skicka över din domän och vilka sökord du behöver optimering för. Mvh Johan
3
Hej! Ja, jag har byggt den själv. Wordpress. Du ser allt i mail, som jag skickat till dig. Petter

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.