Söker referenser, erbjuder gratis hemsida

4
Goddag!
Jag heter Jonas Olaussen och är en designer/webbutvecklare. Just nu söker jag referenser och erbjuder därför min hjälp gratis eller mot frivillig betalning.
Jag har erfarenhet av:

Illustrator
Photoshop
HTML/CSS
PHP
SEO (sökmotoroptimering)
Internet marknadsföring
Webbdesign
E-handel

Jag kan hjälpa dig eller ditt företag med att synas på rätt sätt på internet. Med allt från loggor och design till en ny hemsida eller webbshop. Men glöm inte bort att jag också kan marknadsföra er på Internet.

Som jag skrev ovan så erbjuder jag tillfälligt mina tjänster mot frivillig betalning. Det låter kanske oseriöst, men eftersom jag tappat en hel del jobb på grund av att jag saknat referenser så har jag bestämt att göra något radikalt åt saken.

Tvekar du fortfarande? Maila då till [email protected] så svarar jag inom 12h med tips och idéer till just er.
4
Hallå Jonas! Vad tror du om det här? Funderar på en ide. Ser ut som följande: Webbsida, kundnytta ( Genre Restaurang och cafe ) Förslagsvis kollar du in på http://gastrogate.com/restauranger www.restaurangguiden.com / \ / \ | | Jag (Försäljare) Du hemsides byggare ___|__ ___|___ Jobbar som säljare mot restaurang handeln. Ide: Skapa en slagkraftig sida för restauranger och cafeer att synas på. Vi ska inte länka till kundens egna hemsidor, utan på plats dokumentera och ta egna bilder för webb. Grogrund kommer vara mycket gratis arbete som förhoppningsvis ger utdelning längre fram. Våran kund kontakt skall vara det vinnande i ideen! Kom med förslag som ger mig en lösning på mitt problem. Ägaravtal, samarbets avtal eller liknande. Kanske kan det vara ett bra referens objekt.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.