Webblord.com Nytt företag som vill hitta kunder

2
Webdesigner (webdesign) och datorreparatör webblord (Computerlord)
Din webdesigner (webdesign) och datorreparatör

Vi gör i princip allt som har med teknik och datorsupport att göra. Vi är specialiserad på datorer, PC, men hjälper gärna till med andra tekniska saker såsom TV med kringutrustning, Det kan vara krångligt att hitta hjälp när det dyker upp frågor och problem med datorn. Man kanske använder olika system, delar, program och tillbehör tillsammans, vilket gör det svårare att få hjälp från de olika produktleverantörerna. Ärendet man har kanske heller inte täcks av de avtal man har hos respektive leverantör.

Vi känner många som ofta får problem med sina datorer. Det blir trubbel och ingen hjälp finns att få. Därför fick vi idén att starta det här företaget. Vi vill inte ruinera folk genom att de blir beroende av oss. Vill bara hjälpa alla att få perfekt, välfungerande teknik hemma. Till ett fast, lågt pris, fixar vi datorn!. Så tveka inte att kontakta oss om du undrar något!.

Har du datorproblem inga problem vi fixar allt ifrån formatera datorn, byter grafikkort, minnen, hårddisk, installerar Windows, Office (med komponenter vi får från kunden) m.m. Vi kollar även andra fel som ni eventuellt kan ha på datorn från virus till spyware och andra problem som t.ex. förlorad data. Om du har garanti kvar rekommenderar vi att du lämnar till resp. tillverkare.

Vi gör även hemsidor till både privat personer och företag om ni är intresserade av det genom att trycka på länkarna till vänster antingen privat hemsida eller företags hemsida det som passar er bäst du kan även köpa layouts (en design) från oss antingen en licens (layouten tas bort från våran sida även texten design av computerlord tas bort) eller en kopia (Då måste design av computerlord finnas med och sidan tas inte bort från våran hemsida). Det finns olika paket att välja från oss i olika prisklasser om du fundera över något kontakta då oss, innan du gör din beställning för att ordern är bindande till vi acceptera att det tas bort och inga undantag tas. Alla hemsidor görs i HTML (standard kod) och CSS (Styletext) vill du ha mer advancerad kostar detta extra (t.ex asp, php, javascript).

Vill ni veta något mer om oss som jobbar på computerlord är ni välkomna att kontakta oss genom att trycka på brevet upp i hörnet eller till ett telefonnummer som kommer i framtiden adress kommer också att finnas senare.

Vi kan även bygga upp en hel dator med alla komponenter (Som erhålles av kunden) men vi kan gärna ge förslag på produkter som vi tycker är bra och fungerar bra ihopa.

Har du andra frågor kring t.e.x mobiler eller liknande kan vi svara på vissa av dessa men inte alla eftersom vi inte jobbar med detta i grunden. Om du funderar över något eller eller har idéer hur vi ska förbättra eller förenkla sidan för dig tar vi gärna emot dessa genom att skriva ett mail till oss i vårat kontakta formulär genom att trycka på knappen kontakta oss i menyn.
Din datorreperatör och webdesigner http://www.webblord.com
3
Hej! Idag betalanseras en helt ny tjänst inom Affiliatebranschen. Vi har kombinerat klassisk Affiliatemarknadsföring med Telemarketing, vilket innebär att du kan jobba som telefonförsäljare vart du än är, och dessutom få mycket större frihet än hos ett vanligt telemarketingbolag. Tjänsten är i betastadiet och kan därför innehålla en del småfel. Har du några tips/synpunkter är du välkommen att maila oss på [email protected]. Nya uppdateringar kommer hela tiden under helgen. Vi rekomenderar dig att registrera era produkter på Adsite.se så kan ni höja er omsättning på ett nytt sätt. Är du intresserad av att annonsera? Läs mer på http://www.adsite.se. Vi har inga registreringsavgifter, du betalar endast när våra säljare sålt åt dig!
www.webbyraportalen.se - Letar du Webbyrå? www.adsite.se - Det unika affiliate företaget

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.