DataExpressen - DataService / Webbyrå / Föreläsningar

20
Jag vill presentera www.dataexpressen.se.
På vår hemsida finner ni all information ni behöver. Vill ni komma i kontakt med oss så går detta bra genom vår egna WebChatt på vår hemsida! Välkommen in!


[color=red]Webbyrå[/color]

Vi skapar hemsidor som är anpassade för just dig och ditt företag.
Just nu kostar en hemsida med cms väldigt mycket och detta gör att större webbyråer inte vill ta hand om de nystartade företagen eftersom de oftast har mindre budget. Vi på DataExpressen hjälper mindre företag med allt!
Design, formgivning, text och bilder. Vi skapar även grafiska profiler utan extra kostnader och allt till ett fast pris.
Just nu har vi hela 50% rabatt på våra priser till mindre företag detta gör att en hemsida inte alls blir dyr!

Flera av våra tidiga kunder har fått anpassa sin hemsida exakt så som de vill ha det. Vi arbetar tills kunden blir 100% nöjd!

[color=red]Föreläsningar[/color]
Till er som har startat eget
Har ni funderingar kring hemsidor, upplägg, grafiskprofil eller saknar kunskap om internet och företag? Vi kan informera er om hur ni lättast gör för att hitta sidor som passar ert företag och hur ni ska synas på internet. Genomgång hur man kan förbättra sin nuvarande hemsida och hur man får kontroll över vad besökar statestik.

Till Er som föräldrar
Här får ni möjligheten att få reda på mer om ungdomar och Internet, samt kring datasäkerhet. Vad är det som är myter och vad ska man prata med sitt barn omkring internet? Hur ska man ha kontroll över spelande och chattande? Frågorna kan bli många. Vi hjälper Er föräldrar att svara på frågor och ge er tips.

Till Er som vill lära sig internet
En undervisning och genomgång på hur man kan börja surfa. Genomgång av program och självklart hur man anpassar era behov för att kunna lära er.
Ta chansen att få reda på nyttig information om dessa ämnen och få själv svar på Era frågor.

[color=red]Dataservice / Fjärrsupport[/color]
Vi hämtar, lagar och levererar datorer inom Borlänge! Vi använder oss även av fjärrsupport vilket gör att vi kan laga en dator oavsett vart i Sverige man befinner sig.
Alla våra priser på service är fasta och vi tar inte timkostnader!

[color=red]Om företaget DataExpressen[/color]
Dataexpressen är ett fräscht och nytänkande företag som bildades 2010 och vi finns i Borlänge.
Vi arbetar med att hjälpa privatpersoner och företag med datasupport som är anpassade för just det kunden vill ha. Eftersom vi inte har någon besöksadress så hämtar och levererar vi personligen kundernas datorer. Detta gör att man som kund kan känna sig trygg med frakt och servicekontakt.

Som kund hos oss märker Du att vi fokuserar på Ditt mål och tar fram den lösning som är bäst för Dig.
Vi är inte beroende av några andra företag, varumärken eller affärer.
Tack vare företagets breda erfarenhet inom dataservice erbjuder vi en effektiv support som är enkel att förstå för Er kunder. Genom att utvecklas kommer vi att erbjuda ännu fler tjänster i framtiden.

[color=red]Varför ska vi bli konkurenter?[/color]
Vill du öppna en firma som liknar dataexpressens koncept?
Vi har tagit fram ett grundläggande koncept som utgör en stor hjälp för din del.
Ett samarbeta med oss innebär att du själv driver företaget, men att du samtidigt får stöd och hjälp från oss. Att vara egenföretagare är från en början svårt och krångligt. Vi ger dig företagsnamnet, tips, grafiskprofil, affärsideen och alla grunder du behöver för att starta eget.
Allt utan några kostnad eller avgifter, självklart ingår hemsida!

Känner du att detta kan vara något för dig?
Kontakta oss via telefon, chatt eller E-mail och berätta lite om dina planer.
[center][color=red] | Lista på hur du syns gratis på internet | [/color] [color=#a70707]
Dataservice [/color] - [color=#a70707]Fjärrsupport[/color] - [color=#a70707]Webbyrå[/color] - [color=#a70707]Föreläsningar[/color]
| DataExpressen  |
[/center]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.