Proenzy - premium hosting

88
Hej alla forummedlemmar och entreprenörer !

Jag heter Jens och grundade Jens of Sweden (mp3-spelare) och företaget JAYS (tillbehör för portabla mobiltelefoner). Jag slutade på JAYS i slutet av 2008 (överlämnade till ny vd) och har nu byggt upp en ny satsning, Proenzy, http://www.proenzy.com.

Proenzy är en premium hosting (man kan kalla det molnlösning också) tjänst som erbjuder mikro-, små- och medelstora företag virtuella och fysiska servrar och premium e-mail, Microsoft Exchange 2010 SP1 och dns. Proenzy har byggt ett system som ögonblickligen ser till att servrar levereras efter beställning.

Vi paketerar också våra "produkter" i enkla och förståeligt it-lösningar för oss små- och medelstora företag, några exempel på vad vi gör:

1) Proenzy driftar ditt affärssystem, Visma Spcs, Pyramid, Dynamics NAV mfl. till väldigt låga priser, kostar cirka 300 kr i månaden. Din affärssystem körs på en egen virtuell server och du kan använda både Mac och Windows för att köra ditt Windows-baserade affärssystem. Backup ingår dagligen och vi övervakar våra system 24 timmar om dygnet 365 dagar om året.

2) Proenzy driftar din Windows 2008 R2 Active Directory domän och tillhörande lagring. Företag behöver inte längre servrar stående ute i sina lokaler för denna funktion. De får all den hjälp de behöver med användarhantering, gruppprinciper eller om de önskar så sköter företaget själv detta.

3) Proenzy ger alla företag från 1 användare möjlighet att använda Microsoft Exchange 2010 SP1 som bara varit möjligt för stora företag tidigare utan några start- eller andra dolda kostnader. Vi tar bara betalat per användare och månad. Givetvis ingår ett avancerat SPAM-skydd. Detta lösning ger företag mer än bara e-mail, det är ett komplett samarbetsverktyg.

4) Proenzy ger kunder virtuella servrar att användas som egna webbservrar, egna applikationsserverar - kanske du driftar en lösning åt flera kunder då kan du ha en egen platform i "Proenzy's platform". Du väljer både mellan Linux och Windows och får alltid din server under stark hårdvara med 100 Mbit internetanslutning direkt till din server. Och backup ingår dagligen.


Om någon här önskar ha hjälp med att ha servrar för sin egen verksamhet och / eller kanske vill prova så tveka inte att kontakt mig [email protected] eller vår officiella address [email protected]. I mån av plats och önskemål hjälper vi givetvis till att prova gratis !, kanske du behöver komma igång och inte vet om det är rätt eller du kanske vill reducera din kostnad under de första månaderna...

Tack till foretagande.se för att jag fick möjlighet att presentera Proenzy.
Med vänliga hälsningar

Jens Nylander
Grundare av Jens of Sweden
Grundare av JAYS
Idag grundare och VD för Proenzy (http://www.proenzy.com)
88
Idag lanserade/avslöjade vi second hand programmet. Programmet bygger på att vi köper in it-utrustning från nedlagda projekt etc. och renoverar denna. Utrustningen är typiskt Dell PowerEdge och HP Proliant och är inte äldre än 12-18 månader.[br][br]Med vårt system för provisionering ger vi sedan kunder en unik möjlighet att få egna virtuella servrar för otrolig prissättning, för 79 kr i månaden får man en egen virtuell server med dubbla CPU-er och 512 MB ram. Programmet är enbart avsett för Linux maskiner för exempelvis kunder i behov av servrar med något mindre bandbredd.[br][br]Missa inte att läsa nyheten[br]https://www.proenzy.com/news[br][br][br]Häls,
Med vänliga hälsningar

Jens Nylander
Grundare av Jens of Sweden
Grundare av JAYS
Idag grundare och VD för Proenzy (http://www.proenzy.com)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.