Hjälpsam - För en enklare vardag

3
Hej!

Mitt namn är Susanna Clevesjö och jag driver företaget Hjälpsam.
Vi ska tillhandahålla elektroniska hjälpmedel främst till seniorer men också till syn och hörselskadade.
Detta kan vara allt från mobiltelefoner med stora knappar och förstärkt ljud till TV-Ears, där du trådlöst kan ställa in din egna volym på tv´n.
Vi har också tagit in Kung Fu massage krage som har blivit en otrolig hit! Kanske årets julklapp?!

www.hjalpsam.com

Mvh,
Susanna Clevesjö
[email protected]
2360
49
Hoppas du finner några här själv tycker jag det verkar magert med seniorer, annars är det en grupp som har det förspänt om man vill starta upp något. När du växer så kan en marknad som ligger nära vara Lettland/Riga med en befolkning på runt 1 million.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
3
Min målgrupp kan också vara seniorers barn och barnbarn. Många som vill att sina föräldrar skall ha mobiltelefon, så att man kan komma i kontakt snabbt. Dom telefoner jag säljer har också alarmknapp och det tilltalar också "oss" som vill ha lite kontroll och är oroliga för våra äldre.[br][br]Det är helt rätt att jag har en växande marknad, kanske att jag är lite tidig, men å andra sidan så skall jag vara helt etablerad när bommen av 40-talister skall bli 65.[br]Andra länders marknader får jag absolut kolla av senare!  :)
2360
49
Det här är också ett hjälpmedel för riktigt unga som är ute i skogen. Jag trar mig till minnes en utflykt  som skedde i tyrestareservatet för ca 20 år? sedan. med bortsprungna barn. Jag har en god vän som redan då höll på med alarm där de skulle gjort nytta i detta sammanhang. Man kan hyra flytvästar och på samma sätt skulle man kunna hyra larm som du levererar.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2360
49
Ta kontakt med de olika ädreorganisationer som finns och försök skriva en artikel så kanske du får merförsäljning. Förmodligen ställer de som krav en liten annons. Det får du ta ställning till om du vill kosta på men är det en tidning som kommer ut sällan med bra innehåll kan det vara en möjlighet att få lönsam med annons.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.