Strawberry Teaparty - Japanskt mode

10
Hej!

Mitt namn är Ida och jag har en internetbutik som heter Strawberry Teaparty.

Strawberry Teaparty är ett helt nytt svenskt märke av kläder och accessoarer inspirerade av Japan - främst inom den Japanska stilen Lolita, och finns bara att köpa via vår webshop och i sällsynta fall på marknader.

Syftet med Strawberry Teaparty är att svenska Lolitas och alla de som uppskattar konstnärliga kläder ska få tillgång till vackra, söta och eleganta kläder och accessoarer utan att behöva importera. Jag har heller ingen import i dagsläget utan allting i min webshop är tillverkat i Sverige. De har aldrig passerat en fabrik, utan varje plagg och accessoar är omsorgsfullt tillverkad för hand. Varje klänning är unik och finns bara i ett enda exemplar - så du vet att ingen annan har en likadan!

Jag har sysslat med Lolita i omkring tio år, och drömmen att starta en egen affär och göra Lolita mer lättillgängligt i Sverige har funnits länge. Jag önskar att fler ska få tillgång till den underbara stilen!


Det jag kan hjälpa er med, och det ni kan hjälpa mig med, är att sprida min och er butik via internet. Hur? Jag letar efter vänbutiker. Det spelar ingen roll om du har en hemsida eller inte, jag kan gärna skicka adresskort kunder kan plocka med sig när de besöker din butik. I gengäld kommer du finnas som vänbutik åt min butik, och websida/besöksadress kommer finnas där. 🙂

Det absolut lättaste sättet att kontakta Strawberry Teaparty är via vår hemsida http://www.strawberryteaparty.webshoponline.se/ eller via vår Facebook-grupp.

<3 Ser fram emot ett samarbete!  😃
10
Strawberry Teaparty har evolverat, och inkluderar nu betydligt mer än tidigare. :) Senaste tillskotten är bakverk av tyg! Titta får ni se! [br][br][URL=http://www.strawberryteaparty.webshoponline.se/alla-hjartans-dag-bakelse.aspx]http://www.strawberryteaparty.webshoponline.se/alla-hjartans-dag-bakelse.aspx[/url][br][URL=http://www.strawberryteaparty.webshoponline.se/jordgubbstartbit.aspx]http://www.strawberryteaparty.webshoponline.se/jordgubbstartbit.aspx[/url][br][URL=http://www.strawberryteaparty.webshoponline.se/tartbit-med-fjarilar-och-rosor.aspx]http://www.strawberryteaparty.webshoponline.se/tartbit-med-fjarilar-och-rosor.aspx[/URL]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.