Techsto Sweden

22
1
Idén

Med nästan tio års erfarenhet av att hjälpa olika företag att etablera sig på nätet påbörjade Tobias Larsson en ny resa mot att hitta bättre och mer långsiktiga sätt att serva företagen med webblösningar och började utforska de möjligheter som finns inom open source webbutveckling. Webbyrån Techsto bildades i juni 2010 med syfte att etablera Sveriges största byrå med "Varumärkes utveckling" som specialitet.

Visionen

Techsto ska bli en ledande leverantör av professionella webbplatser byggd på en gemensam vision om att tiden för dyra, stängda betalsystem är över och att open source lösningarna är här för att stanna. I en tid där ekonomin svajar och budgetar krymper är open source webbutvecklingen ett starkt alternativ som kommer att dominera framtiden och passa både det lilla företaget och den stora koncernen.

Metoden

Förutom in-house design, projektledning och försäljning så förfogar byrån över en dedikerad arbetsstyrka av programmerare och mjukvaru-utvecklare i både Sverige och internationellt, som är en del av vårt växande nätverk. När ett nytt uppdrag ska påbörjas sammansätts ett team av människor som besitter den kompetens som efterfrågas av just det specifika projektet för att kunna säkerställa den högsta kvalitetsnivån.

Min hemsida: www.techsto.se

Sidor Jag skapat:

Mobiro.com
Genom en bra dialog och många sömnlösa nätter så blev sidan en bra konkurrent
Spejja.se
InternettNorge.tejpweb.se
Svein.nu
Barntrolleri.se
Macmac.se
GymGuiden.com

Ser fram imot att höra från just dig!

Techsto Sweden
Tobias Larsson
0762669910
[email protected]
www.techsto.se
IT-Entreprenör som driver ett fler tal sajter.
http://www.webbyråguiden.se - Hitta en webbyrå som passar dig!
10
Varför hittar man er inte i Näringslivsregistret på Bolagsverket? Eller allabolag(.)se etc.[br][br]Bara nyfiken! :)
Webbdesigner
Shiki Media

Webbpaket.com - Hemsida, publiceringsverktyg och hosting för 200:-/mån.
22
1
Hej Kekke[br][br]Jag Tobias Larsson driver firman som Enskild Firma och har anmält namn på min firma för 1 månad sen ungefär. Dock har kötider på bolagsverket ställt till det.[br][br]Org.nr: 8910076036
IT-Entreprenör som driver ett fler tal sajter.
http://www.webbyråguiden.se - Hitta en webbyrå som passar dig!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.