Maisstore.se - Väskor och accessoarer på nätet

11
Hej,

Mitt namn är Isabell och är 21 år gammal. En ung entreprenör som älskar att företaga!

Idag driver jag en verksamhet som verkar på nätet. En e-butik som heter Maisstore.se. På Maisstore.se säljer jag det som jag brinner mest för, nämligen väskor och accessoarer. Vi erbjuder allt ifrån armband till ringar och halsband.

Jag ställer gärna upp och hjälper andra unga entreprenörer med att ge råd och hur man t.ex. kan komma igång med en butik på nätet och sälja det man älskar mest.

Jag har gått igenom den värsta biten, knyta samman leverantörer, åka på resor som är avgörande. Jag kan ge tips på hur du lyckas med de flesta stegen.

Tänk på att alltid visa respekt för dina kunder... Precis så som du själv vill bli behandlad som konsument, så skall du behandla dina konsumenter. Detta är otroligt viktigt, dels för ditt rykte och dels för din egen skull.

Om du vill prata mer med mig, finns jag tillgänglig på mail och även i detta forum. Skäms inte för att höra av dig till mig!
Jag jobbar med väskor och accessoarerMaisstore.se
Sommarjobb - Vi hjälper dig att fixa sommarjobbet!
1
Hejsan! Ludvig heter jag och jag undrar lite om hur du köper in dina produkter innan du säljer de vidare.[br]Köps de utomlands och isåfall vad krävs för att man ska få ta in varor i Sverige och sälja? Jag antar att det e tull o skatt o dylikt så jag skulle verkligen uppskatta om du simpelt kan beskriva hur det går till och ungefär vad det kostar.[br][br]Jag och en vän har lite planer på att importera produkter från USA och sälja men vi har inte kommit alls i planeringsstadiet än så vi är inte särskilt insatta ännu så du får jättegärna berätta lite enkelt om hur du går tillväga.
11
[quote author=ludvignylin link=topic=7448.msg34457#msg34457 date=1281372090][br]Hejsan! Ludvig heter jag och jag undrar lite om hur du köper in dina produkter innan du säljer de vidare.[br]Köps de utomlands och isåfall vad krävs för att man ska få ta in varor i Sverige och sälja? Jag antar att det e tull o skatt o dylikt så jag skulle verkligen uppskatta om du simpelt kan beskriva hur det går till och ungefär vad det kostar.[br][br]Jag och en vän har lite planer på att importera produkter från USA och sälja men vi har inte kommit alls i planeringsstadiet än så vi är inte särskilt insatta ännu så du får jättegärna berätta lite enkelt om hur du går tillväga.[br][/quote][br][br]Kul att du frågar.[br][br]Detta är olika från person till person och verksamhet till verksamhet.[br][br]Hos [url=http://www.maisstore.se][b]Maisstore.se[/b][/url] har vi en grupp modemedvetna tjejer som åker ner till Kina, när det är dags för en ny leverans. Detta beror på fler orsaker, dels:[br][br]1. Kolla alltid upp kvalitén.[br]2. Ser till att allt går som det ska. Man måste vara försiktig med att bli lurad här.[br]3. Ser till att frakten hem blir anordnad.[br][br]För att ta in varor i Sverige så måste du se till att det du tar in, först och främst är lagligt :-) Sedan så ska du alltid betala moms. Sedan måste du även tulla om det du tar in inte kommer innanför EU. Som t.ex. gäller för både USA och Kina.[br][br]Omöjligt att svara på din fråga om vad det kostar, det beror helt på vad det är du tar hem, samt vad dina leverantörer värderar paketen till.[br][br]Har du fler frågor, så är det bara att ställa dem.
Jag jobbar med väskor och accessoarerMaisstore.se
Sommarjobb - Vi hjälper dig att fixa sommarjobbet!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.