Nya kontorslokaler för småföretagaren

1
Hej på er

Vi har för en månad sedan öppnat www.allakontorshotell.nu där man enkelt kan skaffa sig en överblick om vilka lokaler man skulle kunna ha istället för de nuvarande ....alltså vid behov ..... fördelar är ju korta kontrakt istället för normalt 3 års kontrakt
/Johan Kontorshotell Stockholm
2360
37
Det är och har varit ett mycket smart sätt för alla, jag själv har studerat det hela i faser under mer än 30 år och inrett ett och annat under dessa år som inredare. Det började på Östermalm/Stockholm där många i början ville ha en brevlådeadress, det utvecklades sedan till även till andra tjänster för att slutligen även ha möjlighet at övernatta antingen i egna rum eller ett litet hotell som fanns till kunderna. Detta urartade i andra falll som ville göra kopior på det hela med bara brevboxadress för mindre seriösa personer. Men det var då det.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
305
2
Såg trevligt ut... ...men för mig som kommer ifrån Götet så fanns det ingenting :)[br]Ni borde ha kanske en funktion för att tipsa om nya kontorshotell så att besökarna kan öka utbudet ytterligare.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.