Stalama - Exklusiv produktmärkning

3
Stalama AB är ett familjeföretag som startade med tillverkning av emblem och skyltar 1988.
Vi har specialiserat oss på att producera exklusiva produktmärkningar, i såväl långa som korta serier. Bland våra kunder finns både stora och små företag i Sverige och utomlands. Vi har all tillverkning i huset och har därför full kontroll på produktion och leveranstider.

Hösten 2007 började vi med EcoDomes tillverkning. En helt ny metod där vi har ensamrätt i Norden.

Ring gärna och tala med oss om Era behov av
skyltar. Vi räknar snabbt fram en offert på det antal emblem eller skyltar som Ni har behov av. Inget antal är för stort eller för litet.

Vi hjälper dig att förverkliga dina ideér.

Besök gärna våran hemsida www.Stalama.se
2360
37
Det är trevligt med nytt blod här och jag kan tala om att tillhör de kritiska till allt och alla tills man bevisat motsatsen. Tittade runt  på er sida och fann endast 1 referens och reagerade på 20 års verksamhet med skyltning av olika slag för att synas?
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
3
Hej![br][br]Vi lämnar inte ut våra kunder annat än på förfrågan.[br]Vi har bland annat Emmaljunga, Polarvagnen, Thule, Stiga,[br]Scania, Mercedes, Toyota, Autoform, Nimbus Boats, VW, bland annat.[br]Vi har kunder över hela europa, Ryssland även USA.[br][br]Ha en bra dag![br][br]Mvh[br][br]Simone
2360
37
Kunderna finns numera här i forumet, visa dem även på referenser då de tydligen godkänt att ni för ut deras namn. Detta är kontruktiv gratis kritik som naturligtvis inte behöver följas om man anser annorlunda.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
17
Är det bara jag som inte förstår diskussionen? Finns ju massor av referensprodukter på deras sajt.[br][br]Jag kan också rekommendera dem, har gjort en del domes hos dem.
www.riktigtkaffe.se - Sveriges samlingsplats för kaffeentusiaster
3
Tack så mycket. :-)[br][br]Du är välkommen åter![br][br]Trevlig kväll.[br][br]Mvh[br][br]Simone

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.