E-butik till Sveriges skönaste priser!

12
Hejsan gott folk,

Nu har jag och min kompanjon äntligen kommit igång, vi har länge nött på något som vi tror på skall gå runt och äntligen har vi hittat det vi vill erbjuda och arbeta med.

Kortfattat så erbjuder vårt företag uthyrning av webbtjänster, såsom E-butiker och CMS - Content Management System för privatpersoner och företag.

Kort, gott & enkelt, såhär kan det se ut:

E-butik:

Binder du dig 1 år blir månadskostnaden 49:-/mån
Binder du dig kvartalsvis blir månadskostnaden 69:-/mån
Binder du dig månadsvis blir månadskostnaden 98:-/mån

Samma priser gäller även för CMS - Content Management Systemen. Det är väldigt enkelt och basic, vår målgrupp är helt enkelt de som gärna vill starta igång en e-butik rätt så omgående, vi erbjuder även skräddarsydda designer för en engångskostnad.

Vi strävar hela tiden efter att få kunderna att bli nöjda och hjälper till mer än gärna. Prestaworks är öppna för förslag och samarbeten, så har du förslag eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Mer info finner du på http://www.prestaworks.se

Många vänliga hälsningar
Joel Bahar
Prestaworks.se
[URL=http://www.ps3-tillbehör.se][B]PS3 tillbehör[/B][/URL] och [URL=http://www.wii-tillbehör.se][B]Wii tillbehör[/B][/URL].
[URL=http://www.faceplate.se/ps3-chip/410-ps-jailbreak-ps3-chip.html][B]PS Jailbreak[/B][/URL]
219
1
Om jag vill testa er e-butik hur gör jag då? Har ni några referenser på andra som använder er e-butik? Finns det mallar att välja på eller måste jag anlita er att göra en unik för just mig?[br]När jag klickade på demo och sedan på administration får jag att jag ska logga in med lösen....vilket...hittar ingenstans vad jag ska skriva för att se demo admin?[br]Kan butiken sedan modifieras med att kunden kan fylla i ett forumlär till varje vara de önskar. Jag ska sälja personliga varor och för varje vara kan kunden välja text....[br]Letar efter en lösning som inte blir för dyr.
12
Hejsan,[br][br]Du har fått ett PM, och nu tänkte jag svara på de frågor jag tycker var bra och som alla bör veta :-)[br][br]På vår officiella hemsida, http://www.prestaworks.se finner du en länk med Referenser, där vi alltid kort sammanfattar hela proceduren vi ha haft med företaget/privatpersonerna och vad det är vi tagit fram.[br][br]Om du väljer att starta en e-butik så är det 49:-,69:- eller 98:- i mån som gäller beroende på hur länge du binder dig. I den kostnaden ingår även webhosting, kostnadsfritt! [br][br]Vad gäller design så finns det standardmallar som ingår i paketet, det finns ett fåtal du kan välja mellan och de kostar ingenting. Vill du ha en unik design som ingen annan har så är det en engångskostnad på 4999:- exkl.moms.[br][br]Hoppas jag besvarade alla dina frågor![br][br]Vänliga hälsningar[br]Joel Bahar[br]Prestaworks.se
[URL=http://www.ps3-tillbehör.se][B]PS3 tillbehör[/B][/URL] och [URL=http://www.wii-tillbehör.se][B]Wii tillbehör[/B][/URL].
[URL=http://www.faceplate.se/ps3-chip/410-ps-jailbreak-ps3-chip.html][B]PS Jailbreak[/B][/URL]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.