Uppsala Bildteknik AB - Smalfilm till DVD

70
3
1. Någon rad om Dig och Ditt företag (Om du inte idag driver eget företag så presentera gärna en kortfattad text om din företagsidé.)

Jag heter Kent Kumpula, och driver sedan ett antal år Uppsala Bildteknik. Till en början som ett enskilt bolag, numera som ett AB.

Vi överför gamla filmer till DVD, både 8mm & 16mm film och allt från VHS & alla olika videokameraformat. Vi har specialiserat oss på överföring av 8mm filmer och var först i landet, och bland de första i europa, att investera i en flashscan8 (den bästa 8mm scannern som finns).

De gamla filmerna mår inte bra, filmen torkar ut och färgerna bleks och förvrängs. Ofta har man en gammal projektor som inte längre fungerar, och då har man ingen glädje alls av originalfilmerna.

Med vår hjälp kan våra kunder återfå alla sina gamla familjeklenoder, filmerna på när barnen (eller de själva) var små.


2. Vad kan Du/Ni hjälpa övriga medlemmar på Företagande.se med? Tillsammans kan vi stötta och utveckla ett gott företagande.

Jag kan hjälpa till med åsikter, feedback och snabba svar på frågor. Jag har varit företagare ända sedan jag som nyutbildad snickare startade ett byggföretag. En dålig rygg och problem med höften gjorde att jag sadlade om och lämnade byggbranshen för länge sedan.


3. Vilket/Vilka är de viktigaste skäl till att kunder ska välja Dig och Ditt företag?

Vi har längst erfarenhet av alla i landet med en flashscan8. Vi var med i ett stort test i tidningen Ljud & Bild, där hade vi enligt testpanelen klart bäst bildkvalitet (läs citat från testet på vår hemsida).

Vi överför filmer med högsta möjliga kvalitet, och vi har en prisgaranti där vi garanterar det lägsta priset i Sverige på överföring av bl.a. 8mm film.

Det finns tyvärr en hel del skojare som inte bryr sig om kvalitet. Och det finns företag som debiterar överpriser samtidigt som de presterar en bildkvalitet som jag klassar som helt värdelös. Det kan bero på att de inte kan hantera sin utrustning, på att de inte har "ett öga för färger" eller på att de helt enkelt inte bryr sig.

4. Hur kontaktar man Dig och Ditt företag lättast samt var kan man finna mer information om Ditt företag.

På vår hemsida finns en hel del information  till de som är intresserade: http://www.uppsalabildteknik.com/

Mig får man tag på via e-mail, telefon eller Skype.
Kontaktinformationen hittar ni på http://www.uppsalabildteknik.com/?page=301
Kent Kumpula
Uppsala Bildteknik AB
www.uppsalabildteknik.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.