FJ Trading startar inom e-handel

24
Tjena mors entreprenörer!

Handeln på internet bara ökar och blir allt viktigare även för små företag för att öka sin försäljning och bättra på sina marginaler. Därför är e-handel än viktig försäljningskanal.

Det finns många e-handelslösningar idag som är reltivt lätta att använda. Problemet är att det tar en hel del tid för en person som inte är van vid datorer att sätta sig in i arbete, och som företagare är oftast tid en bristvara.

Det är här som FJ Trading kommer in. Mitt företag har precis startat och erbjuder små företag en e-handelslösning där kunden får hjälp med allt som behövs för att komma igång. När grundjobbet är klart, är det bara marknadsföring av sidan som återstår och sen ta emot och skicka iväg beställningar.

Besök www.fjtrading.se för mer info och kom gärna med synpunkter på forumet. Om du är intresserad av tjänsten som företagare kan jag erbjuda ett väldigt förmånligt erbjudande till min första kund!

Mvh
Fredrik Johansson
www.fjtrading.se
118
1
Hej Fredrik,[br]Jag förstår inte riktigt. Har du en egen e-handelslösning eller är det din hjälp med att starta en e-handel från olika tillverkare (123, etc.) som erbjuds?
Jobbar på att förverkliga drömmar.
70
Ett tips kanske vore att ha en prova-på-webbutik online? Så att eventuella företag kan se vad det är de får/kan få.
Kent Kumpula
Uppsala Bildteknik AB
www.uppsalabildteknik.com
24
Tack för svaren! Hemsidan är under uppbyggnad så all info finns inte med. Men det är iaf så att jag -är det tänkt- ska ha en eller ett par olika samarbetspartner som tillverkar själva e-handelslösningen.[br][br]Mitt företag erbjuder tjänsten att implementera lösningen hos ett företag som gärna vill ha en e-handelsplats, men som inte har kunskapen eller tiden att dra igång själva
118
1
- Ska du bygga upp en egen baslösning som du säljer in, eller en UNIK lösning, för varje kund? [br]- Vet du vad marknaden tål för priser gällande "konsultation av e-handel för småföretag"?
Jobbar på att förverkliga drömmar.
24
Jag kommer samarbeta med leverantörer som tillhandahåller själva e-handelsportalen, det rör sig om ett par olika leverantörer som kan erbjuda olika lösningar. Jag kommer inte bygga den själv alltså. Min business är konsultverksamhet skulle man kunna säga.[br][br]Själva lösningen blir ju unik för varje kund i och med att vi kommer ha ett nära samarbete och olika olika företag vill ju ha lite olika layout och så. Men det är ju fullt möjligt då jag jobba ihop med olika leverantörer.[br][br]Jag har tänkt mig en debitering som baseras på omfattningen av e-handelsplatsen, ett konsultarvode. Sen tar jag också betalt för uppdatering av produkter, etc. Sen tillkommer ju kostnaden jag har för inköp av e-handelsportalen, webhotell och domän etc.[br][br]Priserna är ju svårt att svara på, beror ju på hur mycket hjälp kunden vill ha. Säg runt 1000 - 2000 kr för 50 produkter. För att uppdatera sidan senare när allt är igång skulle man kunna tänka sig 10 kr per produkt ungefär. Priserna är inte satta i det här skedet, men där nånstans kan det komma att handla. 

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.