Avtre - Lockbee Online Backup

9
Avtre är ett svenskt företag baserat i Umeå.
Vi har en helt egenutvecklad lösning för backup över nätet som börjar på 89 kr / mån (2Gb), har historik på filer (1Gb) och med kryptering av data som sker vid två enskilda tillfällen.
Allt är på svenska, är till skillnad från många andra system resurssnål (dvs drar knappt någon datakraft) och är nästan helt utan inställningar.

Vårt kundsegment är små- och medelstora företag.
Fokus har alltid varit en lösning för den vanliga datoranvändaren (vanliga människor som bara har datorn som ett arbetsverktyg).

Vi söker även idag kontinuerligt efter nya återförsäljare av vår lösning.
Vi är helt unika i vår branch med att kunna erbjuda dig en lösning där du som återförsäljare utan förkunskaper om vår produkt lär dig att registrera, administrera, installera och sätta igång kund på 20 min.

Är du bara en användare som inte vill sälja vidare utan bara skulle vilja ha en enkel lösning (som du kommer igång med på 5min) så hjälper vi dig självklart också, via någon av våra återförsäljare eller direkt hos oss.

Mer information finner ni på www.avtre.se
eller om ni önskar direktkontakt med mig på [email protected].

Henrik Vinroth
Avtre AB
____________________________
Henrik Vinroth
Avtre AB
[email protected]
www.avtre.se
1616
4
Hej Henrik,[br][br]Tack för en bra presentation av er verksamhet och välkommen till Företagande.se.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Moderator Företagande.se[/b]
Må väl!
9
Tack, både för ditt inlägg men även för en bra site på nätet för oss företagare![br][br]Med vänlig hälsning[br]Henrik Vinroth[br]Avtre AB
____________________________
Henrik Vinroth
Avtre AB
[email protected]
www.avtre.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.