TUK Förlag - praktisk litteratur

2
Hej medlemmar!

Jag heter Tomas Gustavsson och driver TUK Förlag där TUK står för Träning, Utbildning & Kunskap. Vi publicerar praktiskt litteratur inom projektledning och ledarskap.

Vi hjälper organisationer driva projekt effektivare (såväl praktiskt som genom vår litteratur) på alla nivåer. Exempelvis handlar vår bok "Agile - konsten att slutföra projekt" om hur du blir effektivare på att genomföra projekt dag för dag. Där skiljer vi oss från andra eftersom nästan all projektledningslitteratur handlar om att planera projekt - väldigt få böcker i ämnet hjälper projektledaren i det dagliga genomförandet.

Om det här låter intressant för dig kan du hälsa på oss på http://forlag.tuk.se.

Ha en trevlig sommar!

Mvh,
Tomas
1616
4
Hej Tomas, välkommen till Företagande.se![br][br]Tack för en bra presentation.[br][br]Jag tycker det är bra att det dyker upp nya företag här i forumet och speciellt förlagsbranschen som är så vitt omspridd inom flera grenar av företagsamhet inklusive min egen gren.[br][br]När kommer ni att släppa "Problemet med ambitiösa människor"? Den tyckte jag verkade riktigt spännande utifrån mina kreativa och ambitiösa mål. :)[br][br]Önskar även dig en trevlig sommar.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[br]Moderator Företagande.se[/b][br][br] [br]
Må väl!
2
Hej Magnus![br][br]Kul att du gillade presentationen! [br][br]Vi räknar med att släppa "Problemet med ambitiösa människor" under hösten. Då vi har flera snabba och ambitiösa (!) författare så verkar det däremot bli trångt i publiceringskön inför hösten. Jag kan därför inte lova något men vi håller tummarna och jag lovar att hålla dig uppdaterad! [br][br]Hälsningar,[br]Tomas
1616
4
[quote author=Tukförlag link=topic=3916.msg18377#msg18377 date=1211110315][br]jag lovar att hålla dig uppdaterad! [br][br]Hälsningar,[br]Tomas[br][/quote][br][br]Tack!
Må väl!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.