Sjukgymnastik & Massage Trollhättan

2
Jag har nyligen startat enskild firma i Trollhättan inom sjukgymnastik & massage. Företaget heter Peters Fysio & Rehab. Jag kommer söka kunder i hela Tvåstadsområdet men börja med personer i föreningslivet då jag har vissa kontakter där.

jag är i grunden positiv och energisk, så även om min praktiska erfarenhet är mycket ringa så ska jag göra vad jag kan för att stödja uppmuntra och i någon mån hjälpa andra.

Jag tycker det finns många skäl att komma till mig; jag har en gedigen utbildning (leg sjukgymnast inkl akupunktur, massage, ergonomi etc), ett stort engagemang och ett intresse av att hjälpa människor. Prisnivån kommer också ligga under de flesta andra privatpraktiserande sjukgymnaster och/eller massörer.

Se mer om behandlingar, priser etc i nedan länk via mitt lokala gym som jag samarbetar med:
http://www.sportlife.se/trollhattan/default.asp?ID=375

Väl mött på plats eller här på nätet! m v h //Peter
321
Hej![br]Vill bara önska dig lycka till! Jag håller själv till i Thn's grannstad (Vänersborg). Men med så fina meriter som du har, behöver du knappast lägga dig på lägre priser än andra. Konkurrera med kvalitet istället, och med att kunna erbjuda helhetslösningar.[br][br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
2
Tack så mycket för dina lovord. [br]Jag har funderat mycket på priser och dyl, och man vill ju inte jobba "gratis" heller... men jag har ändå bestämt mig för att vara relativt billig, dels för att få kunder men också för att jag bara har 1 år i yrket, jämfört med andra som kanske har 10-20 år... jag tar ex 290 kr för en behandling (250 om du är medlem i någon fotbollsförening i tvåstad som samarbetar med FCT - jag jobbar med dem på sidan av egna firman) jämfört med andra som tar 350-450. massage 45 min ungefär samma.[br][br]Ha en bra dag!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.