gotland.nu

8
I ett samarbete med Pigge Werkelin har stenstrominfo.se utvecklat ett online-system för information, bokning och betalning för privatuthyrning av boende, gotland.nu.

Vårt system innebär att uthyraren själv lägger in sitt objekt med text och bild, väljer perioder, priser osv. Objektet publiceras direkt på uthyrningssajten gotland.nu. Uthyraren kan sedan hålla koll på sina bokningar via sin adminsida. Varje betald bokning genererar ett sms till uthyraren. Betalningen hanteras av PayEx och pengarna hålls kvar där till 10 dagar efter att gästen lämnat boendet. Det innebär att uthyraren vet att pengarna är säkert inbetalade när gästen kommer och gästen vet att om boendet inte motsvarar objektbeskrivningen, finns möjlighet att få pengarna tillbaka - vilket gör det angeläget för våra uthyrare att lämna bra objektbeskrivningar.

www.gotland.nu

Vi har använt systemet under två somrar och det har fungerat i det närmaste felfritt. Systemet går enkelt att anpassa till andra områden i Sverige - så kontakta oss gärna om ni behöver ett smidigt och säkert bokningssystem för privatuthyrning i er del av landet.

Åsa  [email protected]

(Jag har redan skrivit om mitt företag stenstrominfo.se men kände att jag behövde dela upp informationen med gotland.nu för sig - hoppas det är okej?)
456
1
sidan funkar inte ...  ???
8
Ja det var ju typiskt. Jag har meddelat ansvariga och hoppas på att felet åtgärdas omgående.[br][br]Tack för att du påpekade det!
8
Nu kommer det i alla fall upp ett vettigt meddelande om att "Systemet är nere för underhåll". Tur i oturen är att det sker på en söndag morgon då man kan hoppas att det inte är så många som vill boka sitt Gotlands-boende...
8
Ja, ibland är tajmingen inte så bra. Det är ytterst sällan vi drabbas av sådana här problem med servern för gotland.nu - men naturligtvis, ska det ske så sker det gärna strax efter att man presenterar sajten på företagande.se....    :o[br][br]Pinsamt värre. Suck.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.