Tillverka i Kina

6
Jag heter Andreas Andrén och jag har bott i Kina i ett par år.

Har under denna period hunnit med en hel del, bland annat startat och producerat ett eget klädmärke. Med de kontakter och erfarenheter som det har medfarit, jag pratar kinesiska och har full koll på kinesisk affärskultur, har jag även sen en tid tillbaka drivit ett sourcing företag.

www.and-trade.com

Med and trade kan jag hjälpa dig eller er som skulle vilja minska produktionskostnader och öka vinsterna. Vi har specialiserat oss på kläder, mode, accesoarer och extremsport (skate, wake mm) men har också erfarenhet av andra produktkategorier t e x mp3 spelare, elcyklar, väskor, promo material etc. ingenting är omöjligt.

Det pratas mycket om att man ska skippa mellanhänderna och importera själv, det tjänar man på och så vidare.
Jag kan faktiskt garantera att i slutändan så kommer du att tjäna på att anlita mig istället för att försöka göra det själv.

Detta på grund av att:

1. Vi sköter prisförhandlingar på kinesiska och kan garanterat få bättre priser än en "waiguoren" som kineserna kallar oss utlänningar. Samt att risken för missförstånd i språkbarriären försvinner helt.

2. Vi reducerar mellanhänder och jobbar alltid direkt med fabriken, i de flesta fall om man använder alibaba.com eller liknande sidor sitter en mellanhand som tar kommisson på "sale" position på företaget, bara för att affären görs upp på engelska.

3. Vi har goda kontakter inom statliga instanser och fraktbolag, p g a det kan du köpa importlicenser och fraktlösningar utan att någon lägger på kommission

4. Jag garanterar kvaliteten genom egna kontroller tillsammans med mina medarbetare. Om du importerar själv har du ingen möjlighet att kontrollera innan lasten ankommit och då har du väldigt svårt att lagföra den kinesiska tillverkaren och göra något åt det om något skulle bli fel. 

Hör gärna av dig om du skulle ha några frågor.

[email protected]
www.and-trade.com
1
Hej, bra ide. Det finns också andra företag av den typen som sysslar med [url=http://www.xilkroad.com]produktion i kina[/url] eller [url=http://www.xilkroad.com]sourcing i kina[/url]. Lycka till.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.