Stilren webbdesign enligt webbstandard

54
Jag erbjuder snygga stilrena webbsidor som är kodade enligt webbstandard.

Läs mer om mig på:
kraner.se
Johan Kraner Åsedahl Webbdesigner http://kraner.se
223
Hej Turbo! En tusenkonstnär minsann - gillar ditt manér skarpt.[br][br]Jag är lite nyfiken på hur din marknadsföring kommer se ut - jag antar att den kommer vara rätt lokalförankrad då jag inte hittar något som verkligen skiljer dig från mängden (och inom vävspinnarskrået finns det verkligen mängder att tala om). Missförstå mig inte - skulle jag behöva en "riktigt snygg hemsida" just nu skulle jag prata med dig.[br][br]Du har en inlägg om SIFR i din lilla blog. Nåt att använda på dina egna rubriker?[br][br]Pass på ett "ett" som försvunnit på Om Mig-sidan: "För mig som utvecklare innebär det effektivt sätt...".
193
Snygga webbar du har gjort Turbo123!
54
Kul med lite kommentarer :) Min portfolio visar bra vart jag står designmässigt och det är just helheten med användarvänlighet, snygg stilren design och webbstandard som mina kunder fastnar för.[br][br]Kunderna finns från norr till söder i hela Sverige och det är främst google, men även rekommendationer företagare emellan som ger mig kunderna.[br] [br]Foe, det stämmer att jag själv skulle kunna använda SIFR på min egen sida ;)[br]Sidan är från 2006 och kommer väl i ny tappning nästa år kanske... ;)
Johan Kraner Åsedahl Webbdesigner http://kraner.se
321
Hur ligger du i priser? Exempel?[br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
54
[quote author=Filibastis link=topic=3772.msg17572#msg17572 date=1208354736][br]Hur ligger du i priser? Exempel?[br][br]Filibastis [br][/quote][br][br]Det varierar från fall till fall utifrån vad och hur mycket en kund vill ha. Det bästa är om man slår mig en signal och frågar! Men det är rimliga priser :)
Johan Kraner Åsedahl Webbdesigner http://kraner.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.