Entreprenören Patrik H

18
Hej

Jag är ny på forumet, har lurkat lite innan jag bestämde mig att bli medlem. Jag gillar att hjälpa nyföretagare. Själv har jag kört egen firma ett tag, så jag har en del tips att dela med mig av. Samtidigt som det är en del saker som jag nog kan få svar på här.

Örestad Linux AB
Mitt företag som har varit AB sen 2004, tidigare som HB sen 1999. Vi jobbar med Linux/unix och öppen programvara. Jobbar i öresundsregionen. Har idag 6 anställda.
www.orestad-linux.se

Malmö Arena Ekonomiskförening
Öppen kontorsmiljö för alla företagare. Drivs som Kontorshotell/kollektiv i Centrala malmö som jag var med och startade 2004. Sitter fortfarande kvar. Cirka 30 medlemmar idag.
Kom och besök om ni är närheten.
www.malmoarena.se

Fakturatajm.se
Web 2.0  fakturering, i Beta. Hjälper småföretag att hålla reda på sina fakuror. Gratis om man klarar sig med formaten pdf eller svefaktura.1616
4
[b]Välkommen till Företagande.se Patrik![/b][br][br]Om du har några webbsidor till företagen eller annan kontaktinfo så får du gärna presentera dem här i tråden. Det går enkelt att lägga in i ditt inledande meddelande genom att välja [u]Ändra[/u].[br][br]Hoppas att du får mycket nöje, kunskap och nytta tillsammans med oss andra användare av [b]Företagande.se[/b][br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[br][br]Moderator Företagande.se[/b][br][br]
Må väl!
18
Tack för tipset. Klart att man ska ha url:ar med.
85
Välkommen :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.