KullbergUtveckling - kom gärna med feedback!

4
Hej!
Jag är ny här på sidan och tänkte presentera mig. 🙂

Maria Kullberg heter jag, är socionom med inriktning på grupper och organisationer och vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Startade KullbergUtveckling 2007 och jobbar med behovsanpassad grupp- och verksamhetsutveckling för människovårdande verksamheter. Mina tjänster är behovsanalyser, handledning, grupputveckling och utvärdering/utredning av projekt och arbetsorganisationer. Till viss del även konflikthantering. Jag bor och är verksam i Skåne.

Jag har spetskompetens när det gäller villkoren i arbete med människor och även de speciella förhållanden som skapas i en organisation styrd av både politiker och tjänstemän (exvis kommuner). Jag är skicklig på utredningar och behovsanalyser, och skapar helst mina tjänster mot ett sådant underlag. Genom att samla olika personers perspektiv skapas en helhet som är värdefull för verksamhetens utveckling. Jag har en gedigen erfarenhet av arbete med grupper - har varit gruppledare på olika vis sedan 1980-talet.

Kika gärna in på min hemsida - http://kullbergutveckling.se!

Jag har även ett sidoprojekt - http://kullbergutveckling.egetforum.se - som är ett webforum för arbetslivsfrågor i vid bemärkelse. Där samlar jag texter och nyheter som jag finner intressanta. 🙂 Forumet är även tänkt att fungera som ett bollplank för medlemmar som vill diskutera frågor och problem i sitt arbete eller på sin arbetsplats. Välkommen dit antingen du bara vill läsa eller också bidra med inlägg!

Jag brinner inte bara för det arbete jag gör, utan även för entreprenörskapet som sådant! Jag har arbetat mycket med att sätta mål för mitt företag och delar gärna med mig av det arbetet. I frågor som rör mitt område på ett eller annat sätt kan jag bidra med stöd, råd och kunskap.

Kontakta mig gärna om du har frågor kring grupp- och verksamhetsutveckling. Antingen genom ett meddelande här eller så hittar du adress och telefonnummer på http://kullbergutveckling.se.

Jag välkomnar alla tankar och synpunkter på min hemsida och mitt forum. Är det något jag uttrycker oklart så fråga på!

Hälsningar
Maria
321
Hej Maria![br]Sidan är kanske lite lik en personlig hemsida. Men eftersom det inte så mycket är ett företag du säljer, utan främst dig själv, ser jag inget problem i det. Du skulle kanske fokusera lite tydligare på VARFÖR besökarna behöver dina tjänster. Tydligare vad de vinner på det osv. [br][br]Ska visa sidan för min hustru, som också är socialpedagog och arbetar i vårt familjeföretag. [br][br]Lycka till![br][br]Filibastis (Mikael)[br][url=http://www.l-c.se]www.l-c.se[/url]
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
4
Tack för dina tankar, Filibastis! [br][br]Jag har för avsikt att sidan ska vara personlig. Jag vill att mina potentiella kunder ska känna att de vet lite mer om vem jag är när de varit inne på sidan. Som du säger, det är ju mig jag säljer.[br][br]Jag håller på att fundera kring en förändring av hur jag framställer mina tjänster, så jag tackar för din synpunkt på det. Tror också att det är viktigt att visa på kundnyttan snarare än på hur jag gör. [br][br]Återkom gärna med din frus åsikter! :) Jag får kika in och se vad det är ni gör.[br][br]Tack igen![br][br]/Maria
193
:nicka Hej Maria, och välkommen till forumet! Intressant jobb du har![br][br]Vi fick ju kontakt via Shortcut, och jag ska kika lite mer på din sida.
4
Tack för välkomnandet och tack för tipset om den här sidan! Här verkar finnas mycket intressant att suga åt sig. :)[br][br]Säger välkommen till dig också då - såg att du blivit medlem på [url=http://kullbergutveckling.egetforum.se]http://kullbergutveckling.egetforum.se[/url]. :)[br][br]/Maria

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.