BinaTech, Reparation och moddning av rörförstärkare

4
Hejsan
Har tagit upp min vidsidanomfirma från vila nu i höst. Vilan varade 5 år!  :-[

Tidigare var inriktningen minst sagt brokig. Vad sägs om att reparera stjärnteleskop, göra hemsidor åt småföretag, reparera elektriska skruvdragare, hålla släktforskningskurser, reparera och hjälpa till med installationer av PC. Allmän försäljning och reparation av hemelektronik och mättekniska system osv.  :roll:

I höst fick jag en förfrågan om att hjälpa en musikaffär med reparationer av elektronik såsom förstärkare mm. Det blev grunden för dagens mycket mer niscade verksamhet.

BinaTech reparerar och modifierar förstärkare för orkestersammanhang, t.ex gitarrförstärkare med elektronrör. Gamla förstärkare och effektpedaler, sk. Vintage orkesterelektronik. En specialitet är gamla Bandekon typ Dynachord.

Nu får ni rekomendera era vänner att reparera sina gamla pjäser hos mig  🙂 Jag bor nära Göteborg. http://www.binatech.se/
mvh // Ove Tegnér
205
1
Hej, välkommen![br][br]Ett ställe att marknadsföra sig på för dig kan vara http://sweetspotforum.forum24.se/[br]Har inte med dem att göra men vet att de är riktiga rör-fans.[br][br]Lycka till med verksamheten!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.