Byggtjänst i Södra Skåne

3
Ekeberga Bygg finns utanför Helsingborg, ett enmansföretag som erbjuder plånboksvänliga byggtjänster av alla de slag.

Fadi startade tjänsten i år och har en redan en trogen kundtjänst i grannskapet. Dessutom är han medlem i BraByggare - hälsa gärna på hos dom, för där finns firman och Fadi presenterade.

Jag som "ideell kontorschef" jobbar med utbilding till vardags och kan kanske hjälpa till i forumet med råd och dåd om ledarskapsträning och personlig utveckling. Känner hyfsat väl till utbildningsutbudet i Svea Rike, och kan nog tipsa om bra aktörer på marknaden.

Annars är det nog mest stöd och råd jag behöver från er, så hoppas ni låter er utnyttjas  ;-)

"You cannot smell yesterday's coffee, nor tomorrow's, there is only the rich, roasted aroma steaming from the cup in front you."
456
1
[quote author=Hassna link=topic=3305.msg15188#msg15188 date=1198880225][br]Ekeberga Bygg finns utanför Helsingborg, ett enmansföretag som erbjuder plånboksvänliga byggtjänster av alla de slag. [br][br]Fadi startade tjänsten i år och har en redan en trogen kundtjänst i grannskapet. Dessutom är han medlem i BraByggare - hälsa gärna på hos dom, för där finns firman och Fadi presenterade.[br][br]Jag som "ideell kontorschef" jobbar med utbilding till vardags och kan kanske hjälpa till i forumet med råd och dåd om ledarskapsträning och personlig utveckling. Känner hyfsat väl till utbildningsutbudet i Svea Rike, och kan nog tipsa om bra aktörer på marknaden.[br][br]Annars är det nog mest stöd och råd jag behöver från er, så hoppas ni låter er utnyttjas  ;-)[br][br][br][/quote][br][br]Fråga på, tipsa och vägled så snart du känner för det..Det är därför vi alla finns här ;)[br][br]Välkommen!
1
Är det någon merit att vara med på Brabyggare? Behöva konkurera om jobben med firmor som ligger långt under marknadspriserna? Jag var själv med på Brabyggare men gick snabbt ur där ifrån.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.