Behöver du hjälp med inköp?

16
Jag heter Johannes Landström och är försäljningsansvarig likaså delägare till företaget Yourlink2asia. Vi har precis lanserat vår nya hemsida.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom företagsprofilering; displayssystem, presentreklam och trycksaker. Det som gör oss speciella är inte bara våra låga priser utan att vi kan producera skräddarsydda produkter utifrån era egna önskemål . Vi har  goda kunskaper inom grafik och hjälper designers med produktion, designers vars produkter återfinns bland de största designkedjorna i Sverige. 

Vi erbjuder låga priser, flexibilitet och säkerhet.

Hur kan ni ha nytta av oss?
Kanske har ni en idé som är för dyr eller för svår att tillverka i Sverige? Kanske är det en helt ny produkt som ingen kan tillverka. Svårt, nej inte för oss. Vi har ett brett kontaktnät bland producenter i framförallt Guangdong-provinsen i Kina där vi fr.o.m. november kommer att basera vår dagliga verksamhet (vi har även kontor i Södertälje).

Vi är kunniga inom grafik och vet vilka produktkrav som ställs på produkter som säljs i Sverige, från oss så handlar du säkert och enkelt med en helt normal svensk faktura. Vi sköter allt och leverarar era produkter direkt till dörr.

Slutligen så vill jag å vårt företags vägar välkomna dig in på vår hemsida www.yourlink2asia.com där du kan se några av våra produkter och rekommenderatpriser samt bekanta dig mer med vilka vi är.

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta mig direkt på [email protected] eller 08-559 236 48.

Jag hoppas att vi hörs i framtiden, ha en trevlig dag!

Mvh,
Johannes Landström

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.