Bolagsbildning utomlands.

5

Bolagsexperten har efter många år med svenska lagerbolag och utlandsetableringar för svenska företag startat Bolagsexperten.se för att underlätta för svenska företagare.

Vi har mer än 15 års erfarenhet av bolagsbildningar och har alltid levererat mest till kunderna vid nystart. Med möjligheten att starta UK Ltd med svensk filial är vår förhoppning att det skall startas fler företag i Sverige. Vi hoppas också att ingen väljer enskild firma eller handelsbolag när alla nu kan ha ett aktiebolag utan att behöva lägga in SEK 100 000.

Vi är idag 4 medarbetare i Sverige med kontor i Göteborg och Stockholm. Normalt tar vi inte emot besök för att kunna hålla våra priser nere och för att kunna koncentrera oss på vår kärnverksamhet: Snabb och kostnadseffektiv registrering av bolag.

Om du vill sammarbeta med oss och förmedla våra tjänster genom ditt eget kontaktnät eller genom din egen hemsida träffar vi dig gärna för en mer formell diskussion.

www.bolagsexperten.se
Har du frågor är du välkommen att ringa 08-500 00 980
68
Hej,[br][br]Vill påminna er om reglerna.[br][br][i]"Övriga medlemmar ska inte kommentera företaget, idéer och personen om personen ifråga inte har bett om det. [br](Positiva kommentarer är alltid välkommet!)"[/i][br][br]Trevlig helg, Micke
"Innovators and creative geniuses cannot be reared in schools. They are the men who defy what the school has taught them." - Ludwig von Mises

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.