Leverantör till kommun

1

Hur blir man leverantör till en kommun? Ja, hur går man tillväga? Jag verkar inom kollektivtrafiken och tror jag kan vara ett prisvärt och hållbart alternativ till vår kommuns dagens lösning.Men hur gör man för att få reda på när upphandling sker?

Nette Bauers
6
Se nästa inlägg istället
6

Hej Nette!
Det absolut enklaste sättet att "få" offentliga affärer är faktiskt att berätta för den offentliga kunden att du är intresserad av att erbjuda dem dina tjänster eller produkter. 
Om de inte vet att du finns eller vill bli leverantörer så kommer du ju sannolikt aldrig att få den första förfrågningen. 
De så kallade direktupphandlande affärerna görs i de flesta fall på detta vis. Dvs affärer som görs för mer än 130 miljarder kr per år av alla offentliga kunder. Här har du alla möjligheter att börja din resan med offentliga kunder.

Ett annat sätt är så klart att använda verktyg som exempelvis PublicInsight som du hittar här.

Enklaste vägen till offentliga affärer

Du som är medlem i Foretagande har såklart ett specialerbjudande!

Just när det kommer till lösningar för kollektivtrafik är det Regionerna eller ett regionalt bolag som brukar ansvara för egen drift eller inköp av leverantörer som driver kollektivtrafik på uppdrag. Så börja där för att få reda på vem som kan vara intresserad av att veta mer om ditt företag, produkt/tjänst.

Hoppas detta var ett första bra svar på din fråga.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.