Crowdfunding/mikrofinansiering

6
Hej,
Har någon erfarenhet med crowdfunding?
Jag såg denna filmen på facebook, och tydligen försöker filmskaparen att finansiera via en sajt som heter fundedbyme.com.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=uiNthSmJYsA[/video]

Jag värderar att sponsra med några kronor, men vill inte bli blåst heller..
Ska man oroa sig? 🙂
822
48
Känner inte till den just den sajten men det finns en del organisationer som gör liknande. Vi har t ex ett team här på Kiva som kör med [url=http://www.kiva.org/team/foretagandese][b]mikrofinansiering för att hjälpa fattiga människor runt om i världen att starta företag[/b][/url]. Minst $25 måste man låna ut och dem får du tillbaka med 96% säkerhet (tror jag statistiken säger) och då kan du låna ut dem till nästa. Så den är inte mycket att tveka på ;) Fundedbyme verkar skoj så ska ta en närmare titt där.
822
48
Här är en äldre tråd [url=http://www.foretagande.se/Forum/Allmant/4757-Kiva.org-Lana-ut-pengar-till-entreprenorer-i-ovriga-varlden.html]om mikrofinansiering, vårt team och Kiva[/url].
6
Jo, Kiva har jag hört om för en tid tillbaka. Det är ju verkligen en bra grej. I det här fallet känns det som att köpa biobiljett till en film som inte är klar, hehe. Va först lite osäker på fundedbyme-sajten, men den verkar vara i sin ordning. Jag kommer skänka några kronor 8) Kan nog bli en rolig film.
6
Verkar som att projektet lever (jag blir inte blåst på mina pengar, hehe). Här är beviset: [video]http://www.youtube.com/watch?v=HzreBzsqOdE[/video]
28
Fundedbyme.com är definitivt en seriös hemsida. De var också med på [url=http://24hbc.se]24hbc[/url] och hjälpte alla projekt som var med där lägga upp sig på hemsidan! :) Daniel, en av personer bakom siten är dessutom väldigt trevlig! :) Vi fick in endast ett bidrag, men även detta kunde vi alltså välja att få ut utan några som helst problem!
www.bunko.se - Träffa nya vänner www.hyrakontorsplats.nu - Hyr ut kontorsplats www.massagemotorn.se - Hitta massör www.hälsoreseguiden.se - Åka på hälsoresa? www.gratisikoner.se www.victoriawagman.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.