Jag gick vidare!!!

305
Jag gick vidare i Affärschansens tävling!!!

Man skulle presentera en affärsidé och nu har lilla jag lyckats komma bland de 44 av 250 som ska upp till stockholm och presentera idén...

Önska mig lycka till, ska upp i morgon (söndag) och övertala dem att ge mig 100 000 kr 🙂

Länk: http://www.driva-eget.se/de-44-smartaste-ideerna-las-vilka-som-gatt-vidare-i-affarschansen-4456454
185
Åh, GRATTIS! Stort lycka till imorgon!
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
43
Lycka till! Och hör av dig om hur det gick :)
640
3
Hej! [br][br]Superskoj  :bravo :winner. Stort lycka till! [br][br][br]MVH[br][br]R
822
29
Grattis!!  :bravo
456
1
Om du får så skriv gärna här hur det gick med dina "Blindskriftsmenyer"...
305
Hej hopp allihop![br][br]Fick min årliga dos av Stockholm i helgen och det var trevligt (och varmt...).[br]Träffade Juryn och det gick väl bra. De tyckte det var en bra idé men tyckte samtidigt att jag kunde fixa pengarna från annat håll... ...tyvärr.[br][br]Fick inga pengar men är nöjd med att jag gick vidare. Får se om jag har någon annan rolig idé till nästa lopp :)[br][br]Tack för alla lyckoönskningar!
456
1
Hej[br]Ok, vad hade dom för argument att inte ta sig an ditt projekt? Någonting värt att smida på tills nästa presentation?
305
[quote author=DEJI link=topic=5432.msg26302#msg26302 date=1244111280][br]Hej[br]Ok, vad hade dom för argument att inte ta sig an ditt projekt? Någonting värt att smida på tills nästa presentation?[br][/quote][br][br]De tyckte att jag skulle kunna få in startsumman från de kommande prenumeranterna. Egentligen har jag en finansiär men kände att jag skulle testa att få det genom tävlingen. Hade ju gett lite gratis reklam :)[br]Får se hur det blir nu. Kanske drar igång det ändå. Många projekt i huvudet nu, men få som ger stadig inkomst :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.