Jag är fri!

1165
Så var den sista blanketten ifylld, och man kan åter konstatera att man lyckats deklarera alla rutor och blanketter. Det är en lättnadskänsla som slår det mesta när man får luta sig tillbaka och konstatera att det tar säkert flera veckor innan det ligger ett brev i lådan som börjar med "Begäran om kompletterande upplysningar avseende... "

Nu blir det att tända grillen till kvällen, ta en pilsner och softa lite.
2360
37
Gillar du inte spänning?
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
1165
Jo, livet får gärna vara lite spännande, men det är så träligt med sådana här måsten som deklarationer. Det är ju egentligen ingen spänning, för både jag och Skatteverket vet ju på kronan vad jag tjänat. Allt handlar istället om kunnandet att redovisa det hela rätt. [br][br]Det var ju inte en nådig lunta som skulle fyllas i det här året. Luntan med alla bilagor väger 724gram på vågen. (Handlat en hel del med aktier, till ingen nytta. Hela handeln slutade med -624kr i slutänden)
2360
37
Även jag lämnade in för några timmar sedan, och javisst aktier är något vi bägge pysslat lite med iaf jag. Går en del aktier upp imorgon (idag) så är det dags att sälja av en bunt de ligger på gränsen där jag har satt försäljning.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.