SV: Delägare/ webprogrammerare sökes för framtida projekt.

1616
4
[quote author=RasmusBoye link=topic=3169.msg14382#msg14382 date=1195221028]
Hade ju inte varit helt fel, vi är många entreprenörer som behöver webbtekniker  :nicka
[/quote]

Det dräller av webbtekniker här på forumet redan men det kanske du missat?  :vissla

Entrepenörer behöver oftast mycket men få vill betala för det. Tror jag fått mer tekniska förfrågningar i detta forum men ingen som vill betala än vad jag fått med de kunder eller presumtiva jag faktiskt träffat IRL. Vet inte om det bara är jag men det är hittills min uppskattning. Jag tror likvärdigt att flera som skriver och svarar professionellt i Bokförings och redovisningstrådarna faktiskt upplever samma sak.  Men självklart ställer vi upp här på företagande.se, kan vi påverka till en bättre förståelse överlag så kan vi också påverka synen på skälig betalning för faktiska uppdrag.

Men nu blir det lite OT i tråden  :nono. Förlåt Qion (eller V).
Må väl!
2360
37
Mojo vi är en del här som bjuder på mycket erfarenhet alldeles gratis och jag får hoppas att det uppskattas och inte tas för givet. Om man sedan vill ta våra tjänster i anspråk för grundligare information, så är naturligtvis det välkommet, eller sprider sitt vetande om oss till andra som kanske vill starta upp. Felet är annars ofta det att man startar först och frågar sedan, tyvärr.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
1616
4
Jo vi lever i förhoppning Lars, både du och jag m fl är personer är både privata personer och företagare som ger mycket av den kunskap vi har. ;D Samtidigt för att återknyta till vad jag skrev är det bra att vara medveten om att allt inte är att ta för givet att det gives gratis. Annars är risken stor för det sistnämnda du poängterar.[br][br]Nu flyttar jag dessa ämnen från tråden som gjorde den OT till Kategorin Off Topic.
Må väl!
4
[quote author=Mojo link=topic=3169.msg14383#msg14383 date=1195222767][br][quote author=RasmusBoye link=topic=3169.msg14382#msg14382 date=1195221028][br]Hade ju inte varit helt fel, vi är många entreprenörer som behöver webbtekniker  :nicka[br][/quote][br][br]....Entrepenörer behöver oftast mycket men få vill betala för det. [br][br]Men nu blir det lite OT i tråden  :nono. Förlåt Qion (eller V). [br][/quote][br][br]Jag hade betalatat om jag kunde.. just nu måste jag köra efter principen om min partner inte får lön så ska jag inte ha det heller.[br][br]OT är alltid spännande =)
205
1
[quote]Citat från: Mojo skrivet Fredag den 16 November 2007 kl. 10:19:00[br][quote]Men kul att du tipsar dem hit, nu kommer vi säkert få en anstormning av webbtekniker Laugh[/quote][br][br]Hade ju inte varit helt fel, vi är många entreprenörer som behöver webbtekniker  Nod [/quote][br]Kan kanske vara läge att kontakta webbmastern för ex. wn.se och berätta om behovet av webbtekniker från företagare här. Kanske kommer han att skriva någon not på det forumet som kan locka över någon intresserad? Bara en tanke...  :)[br][br][br]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.