Nya sajten live

822
51
Nu är den nya sajten igång. Det blir så klart en liten omställning innan man vant sig men redan nu märks en tydlig skillnad i att sajten laddar snabbare ?

Upptäcker du några fel så uppskattar vi om du skriver här eller skickar ett mejl. Över 40000 sidor har migrerats så det vore konstigt om allt har fungerat perfekt. ?
103
35
Blev riktigt bra Patrik, hoppas sidan lägger in en högre växel nu .. =) Grattis till utvecklingen.
4
1
1) Vore det inte smidigt med en möjlighet att visa senaste inom den kategori man befinner sig i? Klickar man på senaste nu så blir det en global sökning på ALLA kategorier. 2) Jag kunde inte heller logga in med mina uppgifter utan fick klicka "glömt lösenord", en bugg eller info jag missat? Givetvis bra om alla informeras INNAN om att man bör byta lösenord i samband med uppgraderingen. 3) Om jag tittar under din profilbild ser jag att du har skrivit 777 st inlägg, jag försökte klicka på den för att se en lista, men det funkade inte. Går ju att skapa en paginering så det inte blir massor att ladda - i just ditt fall :) 4) Godkänner ni verkligen inlägg där de säljer körkort m m?! Känns som att plattformen blir medskyldig till brott här, men ni kanske inte har några spärrar i användarvillkoren? Då undrar man ju vad som säljs härnäst! Ha det bäst!
822
51
Tack för er feedback! Hasse, jag svarar här: 1. Om du klickar senaste så listas alla de senaste inläggen i forumet, men besöker du en kategori, t ex https://www.foretagande.se/forum/bokforing-skatter-och-foretagsformer - så listas där alla de senaste. 2. Ja det gick inte att få med lösenorden så vi ska informera om detta i kommande utskick. Bra du sa till! 3. Vi kommer att jobba vidare med profilen och skapa undersidor med relevant info. Så de närmsta veckorna kommer en rad förbättringar :) 4. Tack för att du nämnde detta. Det verkar som raderade inlägg följde med vid migreringen och publicerades igen men jag hoppas allt ska vara bortstädat nu. Säg gärna till om ni hittar något mer! Tack!
1
1
Mycket nöjd med nya sidan, bra jobbat!
25
1
Ser bra ut, Patrik! Ren och användarvänlig. ? Sedan blir väl en webbplats nästan aldrig färdig? Har jobbat med min egen i tio år nu och där finns fortfarande massor att göra! ?
822
51
Tack för era svar! [quote="Carl Stridsberg" post=40781]Ser bra ut, Patrik! Ren och användarvänlig. ? Sedan blir väl en webbplats nästan aldrig färdig? Har jobbat med min egen i tio år nu och där finns fortfarande massor att göra! ?[/quote] Nä, det är ju så. Finns mycket att göra men resurser krävs och småpill betalar sig sällan ? Lägg till din sajt i din forumsignatur så kan fler hitta den. [url="https://www.foretagande.se/profil/redigera-profil"]Det gör du här[/url]. Använd , [url=https://sv.wikipedia.org/wiki/BBCode]BB-Kod[/url]
25
1
Tack, har uppdaterat min profil med länkar till webbplatserna. ?
822
51
[quote="Carl Stridsberg" post=40783]Tack, har uppdaterat min profil med länkar till webbplatserna. ?[/quote] Du kan även lägga till en länk (om du vill) som syns under alla dina foruminlägg. Gör det under "Forumsignatur" :) Använd , [url=https://sv.wikipedia.org/wiki/BBCode]BB-Kod[/url]
2
2
Kul! Grattis!
3
2
Det ser kanon ut Patrik, grattis och bra jobbat ?
103
35
En liten fundering/fråga. Kan du ordna så att kuvertet uppe till höger indikerar med en röd ikon när man har ett nytt meddelande i sin profil från en annan medlem? Som det är nu måste man varje gång man är inloggad, surfa över till sin profil och klicka på en meddelande tråd och skrolla ner för att se om någon skrivit ett svar i pm´et, inte särskilt praktisk .. Bara ett litet förslag som skulle underlätta stort .. =) .
822
51
Det är ju tanken att det ska. Jag skickade ett PM till dig så testar vi, svara gärna på det :)
822
51
Vi har nu byggt vidare på funktionen med taggar i profilen så ni kan hittas på fler ställen, ex: [url]https://www.foretagande.se/tag/marknadsforing-sociala-medier/foretag[/url] [url]https://www.foretagande.se/tag/copywriting/foretag[/url] Är det logiskt? Förstår man hur man ska göra (lägga till taggar) och varför eller kan vi förtydliga något?
103
35
Tyckte det var enkelt att förstå funktionen, bra funktion som förhoppningsvis leder till lite mer aktivitet i forumet och på sajten.
822
51
[quote="Startify" post=40930]Tyckte det var enkelt att förstå funktionen, bra funktion som förhoppningsvis leder till lite mer aktivitet i forumet och på sajten.[/quote] ?
2
2
Enkelt och snyggt.
103
35
Med tanke på ny design, såg att eHandel.se är på gång med ny design med för er som gillar skvaller .. =) https://nya.ehandel.se .
3
2
Enkelt och snyggt, fick mig att starta ett konto tillslut :D
822
51
[quote="Tomasso" post=40934]Enkelt och snyggt, fick mig att starta ett konto tillslut :D[/quote] Skoj, åt rätt håll då ?

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.