Glöm inte att uppdatera din profil

91
8
Du har väl inte missat att uppdatera din profil med bild och text om dig och ditt företag? Profilen är ditt fönster utåt och den sidan som den nyfikna besöker.

En uppdaterad profil kommer även ge trafik från Google. Det kan gynna dig då du kan länka från din profil till din webbplats, Twitter, Facebook, LinkedIn, m.m och på så sätt öppna en dörr till nya möjligheter.

Uppdateringen gör du genom att logga in och besöka "Ändra i profil" som ligger högst upp till höger.
814
29
Vi hade missat att lägga till ett fält för forumsignaturen där ni ändrar i er profil. Men nu kan ni även lägga till en text och länk om ni önskar så ni slipper lägga till det i själva foruminlägget.
Grundare av foretagande.se
10
3
Bra jobbat företagande!
10
1
Tjena, Det går inte att lägga till en profilbild. Blir en grå modal och ingen möjlighet att klicka på något. Använder Chrome på OSX.
814
29
Tack för att du säger till! Svårt med alla enheter och webbläsare och få grejer att lira i samtliga :) Ber en kodare kolla på detta asap.
Grundare av foretagande.se
10
1
Kanon! Lyckades ladda upp en bild med Firefox på OSX, men det går inte att beskära bilder. Även inloggnings modalen har problem med Chrome på OSX. Går inte att klicka på knappen. Tror ni kan lösa många av problemen genom att updatera era 2 år gamla javascript ramverk.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.