Slipp ha koll på alla nyhetssajter - vi samlar dem här

822
51
Nu har vi börjat med nyhetsnotiser där du lätt kan följa det som händer på en och samma plats istället för att behöva besöka flera olika sajter. Vi skannar nätet, sammanfattar det och på bara några minuter kan du uppdatera dig på vad som är aktuellt.

Nya lagar, regler, viktiga datum och spännande statistik är bara en del av det du kommer att kunna läsa om.

Självklart ska du prenumerera på RSS så du får dem direkt i webbläsaren - klicka här.

Här hittar du samtliga nyhetsnotiser.
207
3
"Klicka här"-länken fungerar inte i webbläsaren "Chrome". TIPS! Vill också tipsa om att skaffa ett GMAIL-konto. Där kan man mer strukturerat lägga in hur många RSS prenumerationer/kanaler som helst. Har även ett fristående program som läser RSS-flöden. Har säkert några hundra kanaler inställda i det.Men för säkerhets skull så har jag dem ockås på en "temp"-mail(gmail)
822
51
Bra tips! Tack. Ska kolla på Chrome.
50
1
Jag tror helt enkelt det är så att Chrome inte har någon inbyggt RSS läsare, så det finns nog ingenting att göra. Jag använder google reader från mitt google+ konto. Misstänker att det är samma som Deeman har genom Gmail. Riktigt bra tjänst för att hålla koll på sina RSS-flöden. Och tack för en bra tjänst, det är ett lagom flöde som man hinner med att läsa :)
822
51
Tack zab!
207
3
Grrrrr Tyvärr är det nu också så att just RSS läsaren Googel Reader kommer att lägggas ned lagom till sommaren. Starta en migrering redan i dag, tips till alternativa lösningar någon?
157
3
[quote="deeman" post=46387]Grrrrr Tyvärr är det nu också så att just RSS läsaren Googel Reader kommer att lägggas ned lagom till sommaren. Starta en migrering redan i dag, tips till alternativa lösningar någon?[/quote] Med en för dig personlig hemsida med wordpress kan du integrera många olika sajter med rss-flöde. Genom att inte ha sidan officiell kan du ta vilka flöden du vill ha och fixa in dem på sidan. Lägg till ett tillägg som gör sidan mobilanpassad så bör du ha lösningen i ett paket?
Med vänlig hälsning Carl Jonas Följ mig på Twitter http://www.twitter.com/carl_jonas www.carljonas.se - Blogg om företagande www.oneconsultant.se - Webbyrån som gör dig nöjd Webbutvecklare, entreprenör och bloggare
50
1
Jag har flyttat till [url=http://www.feedly.com/]feedly[/url] nu, tycker faktiskt den känns snäppet bättre än googles reader :) Har också hört att [url=http://theoldreader.com/]the old reader[/url] ska vara ett bra alternativ.
207
3
Snubblade över en tanke om inte Microsoft's Outlook hade en RSS funktion inbyggd. Mycket väl, det finns en RSS funktion i t ex Outlook 2007, har migrerat över en del RSS prenumerationer redan. Får köra med detta och prova de andra alternativen senare. Feedly verkar spännande dock. Men om man vill ha en stil som liknar den i Google Reader så rek. Old Reader som nämns ovan. [size=2]DATORKONSULTEN: [url=http://www.datorkonsulten.com/2013/03/google-reader-ar-doende.html]Google Reader är döende[/url][/size]
67
7
Bra initiativ! Tack :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.