300 bötfällda och skärpt kontroll

12
I en artikel i Restaurangvärlden intervjuas Skatteverkets projektledare Conny Svensson. Hittills har 300 butiker och restauranger som inte följt kassalagen tvingats betala kontrollavgift på 10 000 kronor. Nu skall tillsynen skärpas ytterligare och det kommer att krävas mycket övertygande skäl för att slippa betala kontrollavgift.

Läs hela artikeln via http://www.joboffice.se/Blogg/
/Cynkan
2360
31
Jag läste någgot om att det inte längre får heta straffavgift för då kan man inte fälla personen en gång till. SKV olika svävande formuleringar används för att knäcka företag enl. socialistisk modell. Om ett dygn vet vi om vi ska behöva flysverigenu eller stanna kvar ett tag till och se på utvecklingen.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
12
Intressant att man inte kan straffa men däremot kontrollera flera gånger. Ja jag säger då det, de slutar aldrig förvåna.
/Cynkan
2360
31
De som startar företag nu i Sverige har kanske en chans att det hinner bli en ändring innan granskning kommer på tal. Den som räknar med hög vinst kanske skulle tänka Riga/Lettland, 50 min flygresa eller trevlig båttur från Stockholm. Just nu finns det billiga lokaler,lägenheter och arbetskraft. Det är även många där som pratar svenska och starta ett SIA (AB)är inte så dyrt.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.