Skatteverket går på offensiven

12
Skatteverkets siffror tyder på att bara 30-35% av alla installation är gjorda och anmälda - omkring 50.000 av totalt förväntade 190.000 var anmälda per den 30/6. Båda dessa siffror reviderades och uppdaterades i förra veckan och bedöms som högst trovärdiga, nu med drygt 73.000 anmälda system per den 25/8.

Läs mer på http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/joboffice
/Cynkan
2360
31
När jag satt i företagsskattenämnd såg jag de som inte hade någon apparat som var tillförlitlig och hur man arbetade ute på fälten enl. rapport vi fick. Man kommer att se att det blir en ökning av inflöde men samtidigt kommer det att minska på ställen så resultatet blir förmodligen ett förhållandevis klent resultat mot väntat. Antalet som går till åklagare kommer inte i någon större grad förändras.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
12
Sunt! Du har säkert rätt. Det återstår att se om det blir något prejudikat och någon fälls.[br][br]Sen är det ju så att de måste ha mer personal för att kontrollera mera, frågan är om de mäktar med all indata.
/Cynkan
12
Hej Lars,[br][br]Fann lite info och det lät inte dröja på sig...[br][br]http://www.foretagande.se/component/option,com_smf/Itemid,10011/topic,7704.0/
/Cynkan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.