Fråga om varumärke

6
Hej,
Min första tråd här, intressant forum för övrigt!

Jag planerar att börja tillverka ett eget dryckesmärke, alltså ett eget läsk märke.

Jag vet att de går att skydda namnet på PRV, men, om de där går väldigt bra och nån i USA ser de, och gör samma sak, kan ja vara körd då?
Om dom investerar som tusan, alltså dom slår på stort, som till exempel energidryckerna "Monster" har gjort?

Hur pass skyddad är man?

Tacksam för hjälp!

P.S Är du väldigt insatt i PRV? Skicka gärna ett meddelande till mig, hade velat fråga någon om det är någon idé att försöka skydda namnet jag har på G.
Om du inte vet vad du verkligen pratar om behöver du inte skicka ett meddelande bara för att få veta namnet, med all respekt, tack.
49
Hej,[br][br]Jag ar ingen expert pa lagstiftningen i USA, men vad jag vet sa har man i manga lander skydd om ens produkts varumarke kan anses vara "kand" i andra lander an det man reggat sig i och man kan da aga vissa rattigheter till varumarket aven om man inte registrerat sig i det landet. Nu ska jag dock poangtera att "kand" i manga fall kan betyda att ens foretag ar i storleken av Coca-Cola.[br][br]Det ar anda en god ide att regga ditt namn har i Sverige och sedan blicka utat med registering pa fler platser om produkten saljer bra, men ett totalt skydd av varumaket far du inte utan ett mycket stort kapital. [br][br]Vet itne om jag var till nagon hjalp har, men lite god vilja och ett stort lycka till far du iaf![br][br]Mvh,[br]Mikael Hansson
you only live twice
6
Okej![br]Stort tack för ditt svar, de hjälpte och klargjorde en del.[br][br]Ha de.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.