bokförings/faktureringsprogram

10
Letar efter ett program till vårt (lilla) företag. Det ska helst vara billigt, men framförallt enkelt att använda (för folk som aldrig bokfört och inte lärt sig vad "kontering" betyder än). Helst ska det också gå att "samköra" på något sätt mellan två olika datorer (på olika adresser). Vi är nämligen två som driver företaget, och den ena sköter bokföring och den andra fakturering. Så det bästa vore om vi kunde ha ett program tillsammans, där bägge kunde se vad den andra gjort (förstår ni?). Har kollat runt på nätet men känner mig bara mer och mer förvirrad. Så nu efterlyser jag synpunkter här istället... vad har ni för erfarenheter? tips?

_allt_ emottages med stor tacksamhet!
50
Utan att veta alla funktioner så tror jag att en webbaserad tjänst skulle passa er ganska bra. http://www.24sevenoffice.com/ har en sådan tjänst.
54
Här är ett till. Har inte provat men det verkar billigt. [br] [br]http://www.fortnox.se
355
1
se http://www.drivrutiner.net/program/kontor/bokforing.php
10
tack! är det någon av er som har erfarenhet av dessa, eller nåt liknande?
11
Om du vill ha ett riktigt billigt program för bokföring och/eller fakturering, rent av Gratis så kan du hämta ett program på vår hemsida; [br] [br][url]http://www.dofree.se[/url] [br] [br]Detta är programvaror i s.k SPCS klass. [br]Det är bokföring, försäljning reskontra m.m., ett mycket komplett system. [br] [br]Prova och se om det är något för dig - och du.. det är gratis!
Gratis Bokföring och Fakturering m.m.
http://www.dofree.se
12
Hogia Small Office är både billigt och suveränt enkelt att använda. Lätt att fakturera.
oves the job you hate.
Redovisningsbyrån på Lilla Essingen.
En seriös, trygg och ansvarsmedveten samarbetspartner för småföretagare. Vi levererar högkvalitativa tjänster inom redovisning, bokslut, skatter, moms och juridik.
10
tack!
10
tack för svar! [br]jag tittade in på DoFrees hemsida. men går det programmet att använda av flera personer från olika adresser?
11
De flesta windowsprogram kan köras via "fjärrstyrning över Internet" på en centralt placerad serverdator. Detta görs med en teknik som heter antingen Citrix eller Microsofts egen windowsvariant; Terminal Server. Detta är en bra lösning om flera skall jobba samtidigt mot en och samma dator/program. Det krävs dock att det är Windows Server som operativsystem på serverdatorn. Samt att man måste ha licenser för fjärstyrningsprogrammet för varje användare. [br]Om det räcker med att endast 1 användare samtidigt är ansluten till datorn (som dessutom är låst till denna användare just då) kan man använda sig av Windows XP funktioner för anslutning till Fjärrskrivbord (Win XP Prof ej Home). [br]Detta fungerar som sagt med de flesta windowsprogram, vissa bättre andra sämre. En fördel med vårt DoFree Administration är att du kan ange olika skrivare för varje användare, vilket kan behövas för att kunna få ut utskrifter på den plats man önskar och inte på den plats som servern tycker. [br]Vårt program används av butiker där flera butiker jobbar mot samma databas.
Gratis Bokföring och Fakturering m.m.
http://www.dofree.se
4
Ett annat program för fakturering är Fakturan.nu som både är gratis och webbaserat. Här är länken: [br] [br][url=http://www.fakturan.nu]Fakturan.nu - gratis fakturering från webben[/url]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.