Uppfinning/utvecklig, idé men ingen plan (behöver stöd)

2
Hej Robban heter jag! jag har en stor idé men jag har absolut ingen plan på hur jag ska kunna få igenom den. Jag vet till stora delar hur jag ska göra, hur min idé ska se ut etc etc.

Jag har kontaktat några "innovations företag" men får inte den responsen jag vill ha. Hur ska jag göra för att de ska höja deras ögonbryn för min idé?Jag behöver hjälp med att få igenom min idé, en assistent/ en medhjälpare/ en lagkamrat som ställer upp!
232
Idéer är ju alltid känsliga ämnen... Hur mycket är du beredd att "avslöja" för den hjälp du söker?
M-Daniel Johansson
2
Som du säger är det ett känsligt ämne, men jag är redo och ge ut en viss del av idén. [br]Den idé jag har handlar om det stora problemet vi har idag, oljan. [br]jag har en stor idé om bilmotorer, jag vill utveckla en sådan motor som inte drivs av någon som helst drivmedel så som bensin, matolja eller varken etanol. jag har en idé som kommer att förändra det mesta inom fordons tekniken. jag vet grunderna och jag vet hur den ska fungera men jag behöver mer stöd än någon annan. Jag behöver kontakter med de stora företagen, jag vill göra det möjligt att åka gratis. Jag behöver kontakta de stora bilföretagen och vissa min idé, jag har börjat med en presentation men jag har inte fått respons av de innovations företagen jag kontaktat ex. MTG (Modern Times Group) [br] [br]Vem kan hjälpa mig att fixa kontakter med de stora bilföretagen, och vem kan hjälpa mig presentera det? med vissa omständigheter
232
Ok, kanske kan dessa länkar grusa, eller öka din förhoppningar? [br] [br]http://money.cnn.com/2006/09/15/technology/disruptors_eestor.biz2/index.htm [br] [br]http://www.altairnano.com/ (Utvecklar batterier som i framtiden skall kunna driva "vanliga" bilar..) [br] [br] [br]Låt mig säga så här att du skall inte kontakta "de stora" ännu. Dom är oerhört kostnadsmedvetna och dom har inte råd att försörja utvecklingen av oprövade medel. Sedan lägger dom mer och mer på outsourcing för att ställa tuffa krav. [br] [br]Ofta vill dom se resultat per omgående, och köper hellre ett komplett prospekt om du kan bevisa dess effekt/resultat. [br] [br]Det finns annars ett bolag i Norge som utvecklar en elbil som har rönt mycket intresse i bl.a Holland, Spanien och i England. Elbilar är deras motto, men jag vet att dom har kursat ett par gånger redan på grund av den tillförsikt som råder inom fordon. Nu kör dom en sista kampanj som får bära eller brista.. Kanske kan din idé få deras produkt att bli intressant? Kanske kan du med detta som referens komma åt "de stora"? [br] [br]Jag skulle kunna förmedla en kontakt åt dig eftersom jag tippar på att dom kan ha behov av att "chockera" med en lösning som du kanske sitter på. [br] [br]Skicka du ett PM med mer info så hör jag av mig ... [br] [br]Om du nu ändå vill ta upp din idé med Volvo exempelvis, så försök ta vägen via Teknikpartner (www.teknikpartner.se). Dom jobbar just med produktutveckling mot Automotive och dom har resurser att tillgå..
M-Daniel Johansson

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.