Smart lagerförvaring för massa olika smålampor?

78
2
Jag tampas med hur jag ska göra en smart förvaring för mina smålampor jag säljer, jag har en massa olika sorter och färger men dom tar inte upp mer än 10*10*10cm per sort. Har ni någon smart ide hur jag ska förvara detta på mitt lager men ändå vara lätt att komma åt? Just nu har jag dem i papperskartonger jag har stoppat skiljeväggar i och sedan placerat dessa lådor på olika hyllplan. Har ni någon smartare och "proffsigare" lösning?
2066
2
Hyllor eller utdragslådor känns som en smidig lösning. Har bifogat två bilder på en mobil lösning :)
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
78
2
Jo det är typ sådär jag har fast gjort i kartonger och utan locket då. SKulle behöva som sagt en proffsigare version i stil med vad du visa. Vet nån vart jag kan hitta det ?
2066
2
Vilken casefirma som helst kan ordna det, men det är en hel del jobb och kostar därefter.[br][url=http://www.joacases.se/]http://www.joacases.se/[/url][br][url=http://www.hbc.se/]http://www.hbc.se/[/url][br][url=http://www.wemworks.se/]http://www.wemworks.se/[/url][br][br][edit][br]Det borde finnas billigare alternativ när du ska ha det i ett lager. Typ något lådsystem?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
78
2
Jo det är just det, måste inte vara dyrt, ska bara ha det i lagret som sagt.
1165
En sådan här kanske?[br]http://www.quill.se/kampanjer/alla-vara-kampanjer/kampanj-forvaringssystem-i-kraftig-kartong-35-rabatt/forvaringssystem-brun[br][br]Använder den själv för små batterier, adaptrar och liknande smått.
78
2
Skitfin grej förutom att bara halva höjden av lådan kan utnyttjas när lamporna är små, lamporna skulle som "rinna" ut. Denna modell borde finnas i med framsidan fullhöjd så att säga, typ som små skruvlådor fast större? Hade velat ha det det ungefär som en bestikslåda där man drar ut hela lådan och den isig är indelad i olika fack.
1165
Då får vi söka vidare. Hur många olika modeller behöver du lagra? Den uppgivna volymen av 1 liter, är det maxnivå av vad som kan finnas hemma av en produkt?[br]Vad får det kosta?
78
2
http://www.clasohlson.se/Archive/Images/Products/Hi/312375_76_X_2007-06-26_111617_330.jpg[br][br]Något i denna stilen fast det hade varit fint om var 30cm djup och att facken var större.[br]http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=121903439 (produkten)
78
2
ca 100-120 olika varianter nu och kommer snart fördubblas. Vill ha en smartare och stabilare förvaring än jag har nu, skulle jag tappa lådan när jag tar ut den kan det hända att jag får runt en 4000-5000 små lampor att sortera...
2066
2
Hmm, kan du inte bara köpa några kökslådor då, typ det billigaste på IKEA räcker ju gott och väl till att förvara småsaker i.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
78
2
Vill som sagt ha en proffsigare variant som är menat för just mitt ändamål men tack för förslaget.
2066
2
Ok, jag hade kollat med den lokala snickaren, de kan säkert tillverka något bra...[br][br]Kollade lite på IKEA, tycker det fungerar bra på ett mindre lager.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.